Sötét

Filmek helyzete & Oltáskártya | TheVR Happy Hour #882 - 02.15. 

Megtekintés 32 E
97% 312 9

Kövess minket élőben ► twitch.tv/wearethevr
TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► soundcloud.com/wearethevr
Twitch menetrend ► www.thevr.hu/menetrend/

Csatlakozz hozzánk ► tinyurl.com/JoinTheVR
Tech csatornánk ► tinyurl.com/JoinTheVRTech

TheVR Shop ► shop.thevr.hu
Mivel nyomjuk? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk/

Honlapunk ► thevr.hu
Facebook ► thevrhu
Twitter ► wearethevr
Pisti Twitter ► thevrpisti
Jani Twitter ► thevrjani
Időbélyegek
00:00:00 - Tinédzserek a filmekben
00:06:55 - Intro
00:07:11 - Bölcsességfog
00:11:25 - Marvel & The Boys
00:12:32 - Zack Snyder: Az Igazság Ligája
00:17:28 - Elavuló eszközök a filmekben
00:21:47 - Online nemzeti konzultáció
00:24:36 - Indokolatlan intro
00:25:20 - Oltáshelyzet
00:29:38 - Az oltás mint védelem
00:39:38 - Oltást igazoló kártya
00:50:19 - Mi volt a helyes döntés?
00:54:27 - Korlátozások mint politikai eszközök
01:00:38 - Lezárás

Játék

Közzététel:

 

2021.febr.15.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 58   
Péter 29 Kovács
Stuttgartban 15-ével megszünt a 20.00 utáni kijárási tilalom. Márc 1.én nyitnak a fodrász üzletek,és fokozatosan nyitnak majd a többi szolgáltatók is. Nem olvastam, ott élek.
Odin
Odin 10 napja
Erről a podcast-ről jutott eszembe "a party buszpn nincs fék, nincs fék." hát de most megállt bazdmeg, már egy ideje áll a tuningba, mert a fék és a gáz bovdent felcserélték 2019 december vége felé. Srácok, nyílván csak viccelek. Not real!!!
World Bullterrier
Srácok, terveztek könyvet írni a "THEVR" - ról? Ahol bemutatnátok magatokat, az életpályátokat, a THEVR alakulását, nehézségeket, sikereket, a kezdetet, stb.?
MartinStuff
MartinStuff 12 napja
Errol a jump street 22 jutott eszembe 😂 The Vr Edition
Godfrey
Godfrey 12 napja
oltassa be magát akinek imre az anyja.
Jordán Gábor
Jordán Gábor 12 napja
A vendéglátásban öngyilkosság lenne oltási kártyához kötni a fogyasztást....... még ha abból is indulunk ki, hogy az emberek 80%-a beoltatja magát és mind étterembe jár, egy 20%-os bevétel kiesést nem fognak jól viselni a vendéglátó egységek. És ha megfigyeljük, hogy ebből a beoltott 80%-ból is többségében az idős korosztály (akik nem igazán járnak puccos éttermekbe vagy wellness seggáztatni a 130ezres nyugdíjukból) ,akkor egy ilyen intézkedés szerintem 30-40%os bevétel kiesést is jelenthet akár a beszűkült kereslet miatt. Pláne, hogy minden piaci résztvevő lasszóval halássza a kuncsaftokat, nem fognak jó szívvel bele menni abba, hogy a potenciális vendégeiket ilyen nagy arányban eleve kizárják a kártya hiánya miatt.
g h
g h 12 napja
Minden tiszteletem a tietek srácok , nézem a videóitokat itt folyamatosan. De tényleg szükségetek van videoba beágyazott reklámra is? Nem sűrűn fordul elő de egyre többször... kellemetlen
Aba Sámuel
Aba Sámuel 12 napja
A u2 b automatikusan beleteszi . Aki nem korlátozza ezt , annak a 10p s videójában van 5 reklám , a fiúk korlátozzák , de tiltani nem lehet . Ha zavar fizess elő ;)
Stefan Juarez
Stefan Juarez 12 napja
Ez a komment szekció is megmutatja azt, hogy vannak emberek akikhez hiába beszéltek szépen és próbáljátok nekik elmagyarázni, hogy mi van, miért van, és miért nem érdeke senkinek, hogy ez legyen. Itt is megjelentek az okostojások akik 2 perc alatt benyögik a legnagyobb idiótaságokat. "Ez a vírus már nagyon politikai mert oltási könyv kell az országhatáron való átlépéshez", igen, nagyon politikához köthető, hogy azt akarják a kormányok, hogy ne hurcold a vírust oda-vissza két ország között, gratulálok. Meg a "loool csak egyél erőspaprikát tesó néz rám a nagyon menő gépészre aki nem covidos", igen, erről beszélgess el szerintem azzal a 100 millió emberrel aki átesett rajta és vagy belehaltak vagy szövődményekkel élnek, hogy miért nem ettek erőspaprikát, te barom. Ez Magyarország ifjabb generációja. Egy Tibi atya mémeken felnevelkedett életképtelen generáció akiknek az önálló gondolkodás nem megy, a piálás az élet értelme, a tudósokra nem hallgatnak, fejükre húzzák az alufóliát és Dr. Gödény meg pár ValóVilág celeb a példaképük és azt makogják vissza amit ők összehordanak, mert ők aztán a kultúra csúcspontja akik tévedhetetlenek, a Covid nem létezik vagy le kell szarni mert "H1N1-be se haltunk bele", igen ismét egy itteni okostojás, aki szerint a Covid-19 összehasonlító a H1N1-el amiben világszerte kevesebb mint negyed annyian haltak bele mint a covidba EDDIG. Szánalmas.
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Stefan Juarez Te meg mexikoba a többi tacozabálohoz
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Lajtos Anna Akkor miért haltak meg egy nagyobb országban kevesebben ugy hogy nem korlátoztak az embereket?
Lajtos Anna
Lajtos Anna 9 napja
@Juli_2002_ a Hogy jön a Kádár rendszer egy olyan dologhoz, ami az egész világot érinti? Abból kiindulva, hogy mennyi értelme van annak amit írtál, gondolom az a 2002 a születési éved, ez meg is látszik. Gondolom megnézted Gödény egy videóját és onnantól kezdve te is nagy virológus lettél. Hát Kádárnak lehet többször lehetett hinni mint Gödénynek. De egyébként nem is a politikusoknak kell hinni, hanem a tudósoknak (nem, a Gödény nem számít annak). Svédország tényleg a lehető legrosszabb példa volt arra, hogy miért jók az enyhe intézkedések amikor esetszámban majdnem kétszer több van nekik mint nekünk. Az meg, hogy mindenki a saját egészségéért felel nem egy törvény, és nem ilyenkor szokták mondani, hanem pl akkor amikor alkohol, egészségtelen étel, cigaretta miatt kialakul valamilyen betegség. Akkor igen, mindenki a saját egészségéért felel, akkor nem amikor vírustagadó idióták krehácsolnak körbe mindent és az ő hülyeségük miatt fertőződnek meg mások.
Stefan Juarez
Stefan Juarez 9 napja
​@Juli_2002_ a Jaj de kis okosnak érzed magad, kár, hogy nem vagy az. Svédországban összesen 627.000~ eset volt és tegnap nőtt 4920-al. Magyarországon 394.000 eset összesen, és tegnap nőtt 2853-al, és nem 4000-rel kevesebben haltak meg hanem kevesebb mint 1500-al. Erre legalább 1 perc alatt rá lehet(ne) keresni, csak kár, hogy a hápogáson máshoz nincs eszed. Ennyit a te Svédországodról. A Covid az meg nem csak a halálból áll (nem mintha a 2.44 millió olyan nagyon kis szám lenne), te igen szerencsétlen, hanem abból, hogy az eddig 110 millió igazolt fertőzöttből mennyi él Covid miatt létrejött szövődményekkel. De egyébként egy igazi idióta vagy, ha ennyire futja, hogy akinek súlyos betegsége van és úgy hal bele az nem is számít. Az meg, hogy mindenki a saját egészségéért felelős, nem egy törvény, de kétlem, hogy van elég agyi kapacitásod ahhoz, hogy ezt felfogd, menj vissza Tibi atya mémeket olvasgatni, az megy a magadfajta kis taknyoknak.
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
Svédországban sokáig semmi,utána meg enyhe korlátozás volt. Mégis 4 ezerrel kevesebben haltak meg. Ahoz mit szólsz hogy müller cecilia bejelentette februárban hogy 300 olyan ember halt bele covidba akinek nem volt más súlyos betegsége. Ja arról nem is beszélve hogy a hatalom szerint idén elmaradt az influenza járvány. Nem kéne a fiatalokat szidni, hogy bezzeg a mi, a kádár rendszerben mindig hittünk a politikusoknak meg a híreknek...Amúgy meg mindenki a saját egészségért felelős, van egy ilyesmi törvény is.
Zellmer Sebastian
unalmas mar a pista rikacsolasa...
Hollerith
Hollerith 12 napja
Az én időmben a házibuliból ha kiment valaki b#szni azt lehányták, aki kiment hányni azt megb#szták.. . :)
Gamer Masced
Gamer Masced 12 napja
Annyira Kíváncsi lennék a fiúk véleményére az attack on titan-ről :D . egy olyan kötelező 5 rész után
Nimród Norbert Bordás
A tinik többsége sajnos tényleg ilyen.
Robert Simon
Robert Simon 12 napja
en is laktozmentes tejet iszok, de csak a tejjel van a gond nalam is :D sajt, tejfol johet
Károly Makai
Károly Makai 12 napja
Én a szórakozóhelyekre és a fesztiválokra leszek kíváncsi, hogy azokkal mi lesz.
FearFm
FearFm 12 napja
!!!!!!!!!!!!!!!!Azért nem oltom be magam MERT:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig megvoltam minden oltás nélkül ,, ezek után is megleszek . (h1n1 meg egyéb szarokat se nyomtam magamba) Friss kenyér + hagyma + szalona + erös paprika + tojás ;) napi 10 órát dolgozom kint (Télen/nyáron)(épület gépészként) semmi bajom nem volt eddig (30éves vagyok) Had döntse el mindenki hogy mit akar magába beadni. Maszk azért van hogy védjen nem ? most aki anyira fél az viseljen maszkot , aki nem visel az ha lesz baja viselje a következményét ;) Lesz kártya igen ;) de van pénz is amivel lehet ilyet is csináltatni ;)
FearFm
FearFm 11 napja
@Arpad Szabo hol szidtam a tudósokat? :D idézd légyszíves ;) (előbb szöveget kellene tudni értelmezni) :D agyhalott
Arpad Szabo
Arpad Szabo 11 napja
@RiseUp0214 nem kell neki mert ő a 30 éves kemény srác aki hagymát meg erős paprikát eszik szalonnával aztan majd 40 évesen is a tudósokat fogja szidni, hogy az előző évszázadban egészséges dolgoknak hitt szarok miatt epeköve van meg a koleszterin szintje is az egekben.
RiseUp0214
RiseUp0214 12 napja
Remélem a kötelezőket sem kaptad meg
Dávid Tari
Dávid Tari 12 napja
Van egy ötletem. Ha már rendelkezésre áll a vakcina megfelelő mennyiségben, minőségben, előírés szerint tárolva. Legyen kártya oltás után. Csak a kártyások mehetnek majd Étterembe, kocsmába, szinházba, moziba, meccsre, koncertre, stb stb stb.... Az oltásellenesek meg maradjanak otthon meg max boltba. Szabályszegőkenek meg kötelezően letöltendő 5-10 évre :D
Károly Makai
Károly Makai 12 napja
Ügyes vagy. :D
Wholelife Engine
Az egy jó nagy hülyeség VRPisti, hogy a politikusok a járványban nem tudnak lopni. Az összes nyertese a járványnak (futárok, tech cégek stb.) tolja a zsét.
Wholelife Engine
@Stefan Juarez Azt mondta, hogy azért nem politikai indítattású a járványhelyzet, mert a politikusok nem tudnak lopni. Ami egy full hülyeség...
Stefan Juarez
Stefan Juarez 12 napja
Senki nem mondta, hogy nem tudnak lopni, süket vagy, vagy csak szimplán egy nem tudsz egyszerre 3 szónál többet felfogni ami nem abból áll, hogy O1G?
Tommy is Too Bored
Nekem is pár hete volt bölcsességfogműtétem és nekem is tök jófej volt a doki 9:15
stuffjanko79
stuffjanko79 13 napja
Én azért élnék a gyanúperrel hogy lesz abban a konzultációban egy kis Soros egy kis migránssal keverve. Nem beszélve arról hogy a véleményem szerint senkit nem érdekel hogy mit válaszolnak az emberek mert úgy is a “főnökség” dönt. Arra viszont teljesen alkalmas lesz hogy bizonyítsák vele hogy mennyire jó és szükséges a konzultációba milliárdokat ölni Tóninak. Ezzel az erővel már az elején dönthetünk volna. De ez kb. olyan mintha ha az orvos megkérdezné tőlem a kórházban hogy akarja hogy megműtsük ? Ba.dmeg te vagy az orvos ,mond meg!!😉
Stefan Juarez
Stefan Juarez 12 napja
Már volt online konzultáció a koronavírussal kapcsolatban, és milyen érdekes, ott sem volt belekeverve se migráns, se Soros, azt meg szimplán nem tudod, hogy maguktól döntött-e a "főnökség" vagy nem. Az meg, hogy neked az egészből ennyi jön le, hogy szerinted itt megint migránsozás meg Sorosozás lesz meg politikai célokra lesz használva a covid, csak azt árulja el, hogy te vagy az az idióta akiről a Pistiék beszéltek. Igen, biztosan a világon az összes kormány szivatni akarja a saját szavazóit is, hátha legközelebb majd nem nyernek a választásokon. Józan paraszt ész hiánya nálad is fennáll.
Norbert L
Norbert L 13 napja
Korlátozások feloldása: Úgy fogják elözönlenia kocsmákat és szórakozóhelyeket az emberek, hogy öröm lesz nézni. Szerintem a kulcsszó itt a fokozatosság lenne, de ebbena világban már nincs olyan :D
Zalan Konya
Zalan Konya 13 napja
Az a baj, hogy a 18 év alattiak egy jó darabig még nem kapnak oltást és addig igazolvány hiányában nem is tudnak majd utazni
Gergő Kovács
Gergő Kovács 13 napja
41:55 Chatről valaki: "Anglia nem kéri".. Jaa, csak automatikus 2 hét karantén és két negatív teszt 90 ezerért
Strizeks
Strizeks 12 napja
Plusz egy úgy nevezett covid hotelben kell szobát bookolnod. Ami kb 1700-1800font között van😆 illetve ha a nyomtatványt amit kikell tölteni hogy honnan jöttél és mi célból, ha az indulasi országot hamisan tünteted fel és ez kiderül akkor akár 10év börtönre is itélhetnek. Ha jól tudom most kb 33 ország van a tiltott listán.
Ferenc Karnóczi
Még nincs de Márciusban már lesz védettséget igazoló okirat Magyar Közlöny 2021. 02. 12. Pénteki számában olvasható az igazolásáról szóló kormányrendelet. Gulyás Gergely kormányinfón bejelenti a Védettséget igazoló okmány bevezetését. hutown.info/base/vide/1n9_pmmdZ5HMmK8.html
Tamás Szelestei
Azért nem ehetsz ilyenkor tejterméket, mert a tejfehérje beleragad a varratos sebbe és emiatt könnyebben fertőződik. (asszem)
Zoltán Váczi
Zoltán Váczi 13 napja
Borzalom a Far From Home...
Gábor Balogh
Gábor Balogh 13 napja
A képen Jani érzéketlennek tűnik? 😂🤣
CryptoWolf -
CryptoWolf - 13 napja
nevetséges...kikérik maguknak hogy kifigurázzák a fiatalokat a filmekben... de ahogy Pisti beszél a kommentelőkkel,kommentelőkről... meg ahogy úgy általában vélekedik Magyarország nagy részéről,az neki OK... hmmm... az fasza...🤣🙈🤦
Stefan Juarez
Stefan Juarez 12 napja
Gondolom neked is fájna egy két másodperces gondolkozás. A Pisti az nem egy egész generációt figuráz ki, hanem azokat akik idiótaságokat beszélnek, ami pedig nem generáció függő.
Zalan Konya
Zalan Konya 13 napja
Igen, de ez pár ezer emberhez ér el, a netflix pedig több millióhoz
Connor Kenway
Connor Kenway 13 napja
Valamit csináljatok kérlek Jani mikrofonjával kérlek mert Jani túl hangos, Pisti túl halk :(
1899Green
1899Green 13 napja
Ez már azóta így van, mióta a mikrofonokkal variáltak, és szóltak többen is, de nem foglalkoznak vele.
nándor gulyás
nándor gulyás 13 napja
ÉBREDJETEK
Mc27 Niki
Mc27 Niki 13 napja
Mikor lesz minecraft már végre ?????????????????????????????????????????????????????????
Balázs János
Balázs János 13 napja
dedos jatek
Mr_Robot
Mr_Robot 13 napja
@Mc27 Niki De egyszer vagy kétszer játszottak már Minecraft-tal. Azokat a VOD-okat újra nézheted.
Mc27 Niki
Mc27 Niki 13 napja
@Deli Dániel kár
Deli Dániel
Deli Dániel 13 napja
Nem lesz, ez nem az a csatorna :)
Orban Tibor
Orban Tibor 13 napja
Becsukott szemmel is legyőzök mindenkit Fortnitban.
Tibor Oravecz
Tibor Oravecz 13 napja
"nem lehet statisztikák alapján számolni" De és kell is. A "veszélyeztetett státusz" is a statisztikák alapján alakult ki. "ha valaki félne attól, hogy beoltassa vagy ne oltassa be magát azért, mert mit gondolnak róla az emberek" Ez szerintem sem egy jó érv. Viszont amikor emberek azon pletykálnak (és esetleg kiközösítik) hogy "képzeld, Marika, XY kovidos (sic!) volt, inkább kerüljük el", akkor már sajnos ezt is bele kell/lehet kalkulálni a döntésbe... Erős a gyanúm, Pisti (és az adatok is ezt látszanak alátámasztani), hogy ezeknek az említett korlátozásoknsk biza SEMMI értelme nem volt...
Tibor Oravecz
Tibor Oravecz 12 napja
@Arpad Szabo Szerintem neked komoly szovegertesi problemaid vannak... Eloszor is a Pisti altal emlitett korlatozasokrol beszeltem, nem arrol, hogy szarni bele mindenbe. Masodsorban meg de, vannak adatok. Egyreszt az aktiv esetszam egeszen december 20-ig nott, hasonlo utemben, mint elotte. A korlatozasok bevezetese utan bo 1 honappal is. Arra nem utal semmi, hogy korlatozasok nelkul "meg nagyobb lett volna a novekedes". Masreszt ott van Svedorszag, ahol ilyen jellegu korlatozasok NELKUL is laposabb maradt az a gorbe. Ezek alapjan igenis VALOSZINUSITHETO, hogy SEMMIT nem befolyasolt a dolgokon. Pedig a jocskan megkurtitott nyitvatartas miatt a boltokban a tomeg is sokkal nagyobb, mint normal esetben. A maszk (a mindennapi eletben) csak fals biztonsegerzetet ad. Nem azt jelenti, hogy ha maszk van rajtad, akkor orakon keresztul, egymas faszaban allva kell plazazni.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
És akkor inkabb kockáztassa egy veszélyeztetett ember az ėletét az oltás helyett mert pár idióta elkerülné? Az ilyen emberek elkerülhetnének mindenkit, jobb lenne a világnak. Ez nem lehet szempont egy ember döntésében sem akinek több az iq-ja mint 50. Az meg, hogy az adatok azt mutatják, hogy nem volt értelme a korlátozásoknak eléggé értelmetlen. Először ahhoz, hogy ezt tudjuk, kéne egy adat arról, hogy milyen lett volna ebben az időszakban korlátozások nélkül. Azt meg egyenesen hülyeség gondolni, hogy pontosan ugyanennyi lett volna ha a kormány azt mondja, hogy szarni kell bele, mindenki csoportosuljon ott ahol akar, legyenek tele az éttermek meg a kocsmák is emberekkel ahol nyilván az emberek több időt töltöttek volna maszk nélkül mint abban.
Attila Orosz
Attila Orosz 13 napja
Szerintem tizenöt centivel lejjebb kellene rakni a mikrofonokat. Így túl sokat takarnak a mimikából, és a mimika az fontos. PLS.
Attila Orosz
Attila Orosz 13 napja
@Deli Dániel Lecserélni!
Deli Dániel
Deli Dániel 13 napja
Már több HH-ban is elmondták, hogy ezeknek a mikrofonoknak nem állítható a magassága.
Zoltán Mátravölgyi
De azt ugye tudod Pisti, hogy Nick Fury nem Nick Fury volt a Far From Home-ban! :)
bicska-prime 1
bicska-prime 1 12 napja
Talos volt végig, Fury az űrben dekkolt eközben
adika6234
adika6234 13 napja
Hanem már skrull?
Joey Győrfi
Joey Győrfi 13 napja
Hali! Par napja mondtak a tvben (Belgiumban), hogy az eu ugy dontott, hogy nem csinalhatjak ezt, mert ugy kotelezove tennek az oltast, es az mar sertene az emberi jogokat. Ezert nem kuldonboztethetik meg az oltott es oltatlan embereket.
Dániel Sztankó
Cod mw nem lessz már??
Dániel Sztankó
@Deli Dániel köszi a valaszt.. ezt nem tudtam
Deli Dániel
Deli Dániel 13 napja
Több streamben is elmondták, hogy "dead game", vagyis mivel a fejlesztők gyakorlatilag már nem foglalkoznak vele, ők sem fognak vele játszani. Többek között ezért is tértek át (pontosabban vissza) a Rainbow 6 Siege-re.
Sint4xia
Sint4xia 13 napja
Jani gameplayt a népnek plsss :(((
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
Erre az egész járványhelyzetre több "barátom" ment rá mint pénzem, ami egyben elég szomorú, de közben meg nem is, mert nem tudtam, hogy ekkora idióták (értve ezek alatt a tipikus "covid nem is létezik, Vitya találta ki az egészet, stb,stb embereket) . Egyszerűen elviselhetetlen ahogy az ilyen emberek reggeltől estig mindenért fröcsögnek a facebookon egy másodperc gondolkodás nélkül. Tavaly amikor nyitva volt minden akkor azért fröcsögtek mert a kormány szándékosan öli a magyarokat, azt akarják, hogy megfertőződjünk (mintha érdekük lenne szavazókat veszteni, na mindegy is), amikor bezártak mindent akkor meg el lettek véve a jogaik mintha 24/7-ben kéne otthon ülni és csak rendőri kísérettel lehetne lemenni boltba. Nem szimpatizálok a kormánnyal, meg igazándiból egyik párttal se, de ebből politikai vitákat csinálni a lehető legszánalmasabb dolog. Én is megkaptam pár ismerősömtől, hogy "jóvanakkó mennyé oltatni mert a vezéred azt mondja"... Hát az anyádat. Nem azért megyek oltatni mert egy pártból egy ember azt mondja, hanem azért mert olyan emberek környezetében vagyok akikre veszélyes a vírus, és amúgy meg én se szeretnék lottózni vele, hogy vagy belehalok vagy észre se veszem. Másik meg a "na persze Orbán egyedül a világon elfogadta a kínai oltóanyagot meg az oroszt, biztos jó szarok, majd rájössz amikor belehalsz az oltásba" (rá 2 napra meg minden más ország elfogadta azokat is)... Na az ilyenek meg aztán végképp megfoghatják és lehúzhatják magukat a wc-n, csodálom, hogy ennyi ésszel tudnak levegőt venni. Ennek a kis rantnek annyi lett volna csak a lényege, hogy arra tökéletes ez a vírushelyzet, hogy az ember megválogassa, hogy kinek van megfelelő agyi kapacitása ahhoz, hogy a barátja legyen. A végeredmény mondjuk elég szomorú, azt látva, hogy rengeteg ember képtelen az önálló gondolkozásra, még jobban mint amennyire eddig gondoltam. Ezeknek az embereknek meg kell mondani, hogy mit gondoljanak és semminek nem tudnak önállóan utánanézni, és miután egy ember véleményét hallották, aki lehet, hogy hatalmas baromságot mondott de jól beszél és az ő pártjukkal szimpatizálnak, indul a "hát csakis és kizárólag ez lehet az igazság, mindenki aki mást mond hazudik és hülye".
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Arpad Szabo Én azt utálom amikor a hozzád hasonlók beleszólnak más dolgába, mi fogjuk eldönteni hogy mit engedünk testünkbe.
Khorgal 35
Khorgal 35 9 napja
@Dávid Tari Természetes hogy nincs ennyi dolog influenza idején mert VAN ellene vakcina. (szélesebb körben kb 1945től). És így is meghal 700 ezer ember évente. A 2019-2020as szezonban az USA lakosságának a 65%át oltották be ellene előző szezonban pedig ez 64%. Ez kb 205 millió ember csak az USA-ban. Tüntesd el az influenza oltást és ugyan annyi halott lesz influenzától mint a COVID-tól és ezzel arányosan növekedni is fog a lélegeztető gépre kapcsolt emberek száma is. És az a 10 millió mennyi ideje van beoltva? 1 hónapja? 2? Majd ha 10 éve múlva sem lesz bajuk akkor majd lehet mondai hogy biztonságos. 10 év elteltével mondhatod hogy nincs semmilyen hosszútávú mellékhatása. Nem pár hónap után. Próbád lassan olvasni hogy felfogd.
Dávid Tari
Dávid Tari 11 napja
@Khorgal 35 Nekem is vannak ismerőseim akik covid osztályokon dolgoznak, szakfanderbe öltözve, sok tólórával és kínlódással. Ennyi dolog nincs influenza jrávány idején. Ennyi embert nem kell akkor lélegeztetőgépre kötni, nincs ennyi összhalott. Szóval lassan írom, hogy értsd. Összes halott szám is emelkedett, ezredfordulókor volt csak nagyobb egy kicsit. Ott nincs kórházi susmus. Ami meg nem a "covidra van fogva" abból is több van önmagában, mint általában. Pfizer meg a büntetés, igen már szinte minden nagyobb cég fizetett már ilyeneket. Szóval oké, lehet hogy igaz, de pl 10millió beoltottat nem tudsz elsimítani, hogy és mi van velük. Akárhogy próbálod. Meg alapból csak rontaná a cég hirnevét ha egy világon mindenhol előforduló vírusra olyan oltóanyagot csinálnának amitől leesne a karod. ( ezt azért írom mert sok oltásellenes ezzel rével, honnan tudja, hogy nem esik e le a karja tőle...) Ezért nem kellene marhaságokat beszélni alulinformáltan.
Khorgal 35
Khorgal 35 11 napja
@Dávid Tari A tesztet nem csatolják az alanyok kórlapjához így beírhatnak amit akarnak. Ismerősöm 38 éve dolgozik az egyik kórházban. Onnan van az info. Pár héttel ezelőtt egy osztrák politikus meg úgy csinált false pozitív tesztet hogy előtte közvetlenül kólát ivott és a tvben meg is ismételte :) Ismerős körben azért nem halottad influenza után nehezebben vennének levegőt mivel mint írtam az évtizedek alatt népszerű lett azt mondani egy szaros megfázásra is hogy influenza.Ha lázas vagy influenza... torok fájás akkor szintén influenza. Ezt mondják neked az orvosok mert így felírhatják a jó drága gyógyszert amelyik gyártójával fű alatt már a pálya futása kezdetén megállapodott hogy ha xy gyógyszert írja föl akkor ö is kap extra juttatásokat. Ha már felhoztad a Pfizert gondolom azzal is tisztában vagy hogy ez ugyanaz a cég ami 2,3 milliárd dolláros büntetést kapott azért mert hazudott a termékeiről. Jobb ha egy dolgot tisztázol magadban. attól hogy te valamiről nem hallottál attól az még az létezhet :). Ezért nem kellene marhaságokat beszélni alulinformáltan.
Dávid Tari
Dávid Tari 11 napja
@Khorgal 35 amit írsz azért vicces mert a világon a legtöbb vidrológus meg orvos nem ezt állítja, kivéve aki a hoaxból akar pénz csinálni. Összahalálozást ( nem a covid halálozást, az összeset...) semmilyen tesztel meg kórházi mismásolással nem lehet meghamisítani, mégha lenne ilyen, akkor is. Veszélyesebb mint az influenza, mert ezek gyakraban jönnek elő. Még nem hallottam még ismerős körben hogy influenza után sokkal nehezebb levegőtvennie, vagy hogy harmincas évekbeli szívproblémás lesz influenza után. Attól hogy a kettő kicsit hasonló, még kurvára nem ugyanaz. És igen. nem volt régen covid 19, de az oltás alapja még ettől ugyanaz, és csak ezzel foglalkoztak a kutatók, nem a rákos meg őssejtes dolgokkal ,meg nem tolták ki a bürokráciai időhúzásokat. Egyik kísérlet nem várta meg a másik befejeztét, de mind végigment. Le lehet rövidíteni a kifejlesztési időt ilyenekkel radikálisan.
Dániel B.
Dániel B. 13 napja
Nekem erről a vírusról mindig VidMan jut eszembe, mikor a videójába mutatta az idióta körleveleket, és reklámozta a hölgyike az autós elalvásgátlót: sokallta az ura az árát, ezért meghalt! :D Ez is ugyanez. Halnak meg emberek amiatt mert elalszik valaki? Igen! Másoknak is okozol kárt vele? Igen! Közlekedési baleset halálozása kb. egy világháborúval ér fel! Még sincs az hogy "na akkor senki nem ülhet kocsiba amíg nincs minden autóba beleépítve az önvezetés", amit még persze most dolgozunk ki, ki tudja milyen lesz de biztos jó. Áh... szóval... el kell engedni. Azzal meg mindig lehet jönni hogy "de ha a te családtagodba lenne, akkor másképp gondolkodnál" - különben gyilkos pszichopata állat vagy! Fúj... OK!
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Arpad Szabo Látszik hogy a trágárság az megy,még akkor is ha neked senki nem szólt be. Ki említette az Orsóst? Felőlem megpukkadhat, ugyanugy elek mint a "jarvany" elott. Osszejovunk a baratokkal csak nem szorakozohelyen hanem egymásnál, van sportigazolásom, járhatok edzőterembe, az egyedüli ami nincs az az étterem. Semmit nem értek az idiota jogfosztásaik.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 9 napja
@Juli_2002_ a Azt írok amit akarok. Az, hogy neked nem tetszik mert a kis taknyos fejeddel az egyetlen értelmes novella az annyiból áll, hogy O1G az nem az én bajom.
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Arpad Szabo Tudjuk,tudjuk nagyigyilkosok vagyunk, nem kell ehhez novellát írni.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
Most komolyan azzal akartál érvelni a koronavírussal kapcsolatos intézkedések ellen, hogy nincsen intézkedés arra, hogy balfaszok vezetnek az utakon? Már az is elég meredek, hogy pár halál indokot összevetsz és oda kötsz ki, hogy akkor ezt is le kell szarni. Ezen ha legalább csak 1 percet gondolkoznál azt az érzésedet félretéve, hogy rohadjon meg a jelenlegi kormány (meg úgy a világ összes kormánya mert nem szarnak bele olyan mértékben mint te), akkor talán te is rá tudnál jönni, hogy ez mekkora kreténség volt. Nem, közúti balesetek amik elkerülhetők lennének azzal, hogy nem 1 órát alszik valaki vezetés előtt vagy csak szimplán odafigyel, nem hasonlítható egy világjárványhoz. Ahhoz, hogy az ember erről másképp gondolkodjon nem is kell a családjában megtörténnie, hanem csak egy minimális empátiára lenne szükség aminek köszönhetően fel lehetne fogni, hogy te nem halsz bele a maszkviselésbe, se abba, hogy este 8 után nem mész ki az utcára, mások viszont belehalhatnak abba, hogy te szarsz bele.
Alíz Horváth
Alíz Horváth 13 napja
👁👄👁
Tamás Biró-Szoták
Nekem van egy 90 éves magymamám akit én meg párom gondozunk! Alzheimer, cukor, szívbeteg pelenkázuk gyomor szondán keresztül etetjük, nem tud magáról! Most ha én beoltatom magam akkor nem e fertőzöm meg? Őt ha beoltatom nem e lesz valami baja? Már csak ha az influenza elleni védőoltásra gondolok hogy mennyire szarul lehet lenni tőle akkor megéri e kockáztatni az ő életét?
Tibor Oravecz
Tibor Oravecz 13 napja
@Arpad Szabo Kurvára nem ezt mondtam. Egy 90 éves, ápolásra szoruló öntudatlan, beteg emberről szólt az eredeti komment, akinél teljesen értelmetlen azon sopánkodni, hogy "vajon meg tudom-e fertőzni" és "lesz-e baja az oltástól". Az utolsó napjait/heteit kell a lehető legszebbé tenni és kész.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
@Tibor Oravecz "Vesszenek az öregek minek nekünk oltás". Nem csak bunkó vagy de kretén is.
Tibor Oravecz
Tibor Oravecz 13 napja
Most érzéketlen bunkó leszek, de egy 90 éves, beteg embernek erősen meg vannak számlálva a napjai, teljesen értelmetlen bármilyen oltás bármilyen hatásáról beszélni...
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
Ha beoltanak influenza ellen akkor mindenkit megfertőzöl aki nincs beoltva? Nem gyanús, hogy azzal nincs tele minden hírportál, hogy súlyos betegek halnak bele folyamatosan az oltásba, viszont azzal igen (már az eleje óta), hogy a súlyos betegek folyamatosan belehalnak a covidba, amit te bármelyik nap hazavihetsz? Komolyan nem értem, hogy ilyen egyértelmű kérdésekre miért másoktól várja nehány ember a választ. Nem, nem fertőzöl meg senkit ha beoltatod magad, mert az oltoanyagban a vírusnak egy olyan gyenge formája van benne ami nem fertőz. Nem, nem veszélyesebb az oltóanyag mint a vírus, ugyhogy inkabb védjed meg az utóbbitól.
Szabo Milan
Szabo Milan 13 napja
Szerintem a mai tinédzserek Magyarországon rajtatok nőttek fel vagyis nem lehet nagyon idegen
KineXXX
KineXXX 12 napja
@IBM PC 🤡
IBM PC
IBM PC 13 napja
Ez látszik is rajtuk.
Viktor Marton
Viktor Marton 13 napja
13:27 4 órás lesz maga a film, és 3 óra új anyagot tesz hozzá Snyder, úgy h elmondhatjuk teljesen más filmet fogunk kapni + jól is fog kinézni😌 és HBO go ra jön ki ide haza😌
TUNYUKA
TUNYUKA 13 napja
Mindenkinek megfelelni nem lehet és nem is kell!
Mc27 Niki
Mc27 Niki 13 napja
okostoni
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 13 napja
56:00 érdekes
Kovács Inger
Kovács Inger 12 napja
@minösített többség lehetséges, bár vannak kérdőjelek... de egyenlőre inkább ők mint az előző "párt"
minösített többség
hát igen, öszödi böszménél igy volt a jelenlegi államvezetés meg.... hát majd meglátjuk
Róbert Csurgó
Róbert Csurgó 13 napja
Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Ez az, amire minden rajongó várt és vágyott. Március 18-tól elérhető az #HBO GO-n! Facebookon tették közzé 🙂
Dévény Miklós
amúgy ilyen volumenű dolognál lehet számítani vajon egyből szinkronra? :/
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 13 napja
jajj, , indexen olvastam hogy Szlovákiában elgondolkodtak az anális mintavételezésen mert onnan vett "minta " jobb :-D
Eby Karlpex
Eby Karlpex 12 napja
muhaha :-D azt én is olvastam :-), biztos lenne 1 kis célcsoport aki hmm... örülne neki
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 13 napja
sajna bezavarnak a konteó gyártók és a vírus tagadók, 1 ökörrel majdnem nekiálltam vitázni mert szerinte kevés a halott és a vírus nem létezik és kerestem az állam a földön hogy több halottat akart :-( és inkább otthagytam
Kovács Inger
Kovács Inger 12 napja
sajna sok ilyen van...
László Fazekas
Megérkeztünk Pistikéhez...egy iphone 15 már égeti a tenyerét...ja értem a sok hülye gyerek meg nyomkodja az "android" HÜLYE TELÓJÁT...mi baj lehet a Nokiával?
Dávid Bernhardt
Nem lehet tudni most sem, hogy meddig véd, legfeljebb feltételezni, Pisti. Amit mondanak, kb. fél év, az azért van, mert odáig biztosan véd, hiszen nagyjából annyi idő telt el a tesztekben először beoltottak beoltása óta. Lehet, hogy 2 évig is véd majd, lehet, hogy 10 évig.
A halott Sajt
A halott Sajt 9 napja
@Juli_2002_ a kártya-okmány, lényegtelen ilyen szempontból minek hívjuk
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@A halott Sajt Nem lesz kártya
A halott Sajt
A halott Sajt 13 napja
illetve aki átesett az oltáson annak nem fog "lejárni" a kártyája, csak azoknak akik felgyógyultak és azért jogosultak rá
Mc27 Niki
Mc27 Niki 13 napja
es atomtamadas ellen ved???
tsucore
tsucore 13 napja
Hogy telt a hétvége? Én még depressziós vagyok a Little Nightmares II ending miatt. Köszi.
Máté Baranyai
Máté Baranyai 13 napja
27:30 én testközelből láttam a vírus mutáns verzióját, a csávónak valami fulladás rohama volt és eléggé hasonlított arra amikor a filmekben/játékokban zombivá változnak az emberek, nagyon ilyesztő volt, egy ideig biztos nem felejtem el azt a hörgő/sípoló hangot amit kiadott (a maszkja persze nem takarta el a száját)
hob hob
hob hob 13 napja
@Máté Baranyai lehet hogy asztmás volt.
Máté Baranyai
Máté Baranyai 13 napja
@macko sajt sajnos nem
macko sajt
macko sajt 13 napja
nem lehet h csak felrenyelt valamit?
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 13 napja
a vegánok ugy tudtam esznek sajtot...de majd 1 okosabb kijavít
Eby Karlpex
Eby Karlpex 12 napja
@Krumpli Nudli finom, nekem ízlett :-D
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 12 napja
És mi a hejzet a mű hussal, amit a burgerking ben nyomnak egesz finom 😀
tsucore
tsucore 12 napja
@Deli Dániel és a vérvegánokkal mi a helyzet? Tudod ők az agresszív vegánok lángpallossal, ők vérszomjas emberek de nem esznek húst, legalábbis nem a szó szoros értelmében, olykor vért szívnak ha alkalmuk nyílik rá :D
tsucore
tsucore 12 napja
@Zoltán Patai növényi zsírok összetapasztva és nyálkásítva keményítővel, nem adja, fujj
Zoltán Patai
Zoltán Patai 13 napja
Meglepő vagy sem, de pl. a vegánoknak és tejérzékenyeknek készülő növényi tejekből lehet ehető sajtot fabrikálni. Mondjuk mocskos drága, de lehet.
Miklos Bege
Miklos Bege 13 napja
Jump street 24 TheVR :))
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 13 napja
Nekem a " Sex misszio " film jut eszembe (nem porno )
Krumpli Nudli
Krumpli Nudli 11 napja
@Tiger Mountain Studio hat nem emlékszem hogy melyik ország gyártotta, de jo sok hmm hmm öt lehetett látni 😉
Tiger Mountain Studio
A lengyel film? Az jó volt.
Eby Karlpex
Eby Karlpex 12 napja
anno az nekem is tettszett :-D
Serbian mods
Serbian mods 13 napja
Külhoni magyarként aki Magyarországon tanul nem szeretném ezt a külföldi beutazásra való covid útlevelet. hülyeség teljes mértékben.... És a sok ingázó akik ki-be járnak az országba és nem akarnak vakcinát felvenni? Annyira politikai vírus lett ez már.
Juli_2002_ a
Juli_2002_ a 9 napja
@Arpad Szabo Mit kell gondolkodni azon a betegségen ha egy átlagember 99% hogy kiheveri.
Kis Jakab
Kis Jakab 13 napja
Igy van
Serbian mods
Serbian mods 13 napja
@Arpad Szabo mindennek köze van egymáshoz. Vedd észre. Üdv.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
@Serbian mods Na hát akkor ennyit rólad is. Hirtelen átmentél két ország közti utazásról a gazdaságra meg arra, hogy mit mondanak a politikusok. Igen, minden párt mondott már faszságokat, de a kommentedben nem erről volt szó, hanem, hogy hülyeség az oltási papír, ami pedig nem az.
Arpad Szabo
Arpad Szabo 13 napja
@Dániel Hudu Nem neked válaszoltam azzal amit írtam.
Attila Badi
Attila Badi 13 napja
Nem tom én is fiatal vagyok (18) és a szexen kivül egy mustangot és Mmaban elérni valamit plusz meg szerezni a nőt a cél ( és ha rá érek valami tudást is át adni az embereknek amit én tapasztaltam)😂
Attila Badi
Attila Badi 12 napja
@RiseUp0214 plusz még azt hogy zenében nem muszáj mindent pontosan ugyan ugy megtanulni hanem hozzá adni a saját űtemed nem a metronomét 😂
Attila Badi
Attila Badi 12 napja
@RiseUp0214 mert az élet nem arról szól hogy dolgoz halálra magad legyél olyan emberel akivel ősszese íletek csak ezt dobta a gép és sajnos magyarországon a politika és az emberek semmit tevése vagy érdektelensége miatt hanem arról hogy rá jőj ki vagy arra hogy mi tesz boldogá ha egy mustang akkor egy mustang és tegyél érte ennyi még ha nem is sikerűl tanulsz belőle ez igy müködik
Attila Badi
Attila Badi 12 napja
@RiseUp0214 nope kinek kell hitel kinek nem nekem nem kell félre rakok és majd egyszer meg lesz... Amit átadnák a gondolkodás modom ahogy élem az életem tapasztalat szerzéseim munkában és az emberekel egyaránt plusz edzéseken a Küzdősport tudásom nagyából ezeket
RiseUp0214
RiseUp0214 12 napja
Azigen. És mégis milyen tudást adnál át? :D Hogyan vegyük meg hitelre a legolcsóbb Mustangot? :D
I'm Jack
I'm Jack 13 napja
@Attila Badi ok
TYGA a bűvész
TYGA a bűvész 13 napja
Már láttam twich-en de megnéztem, itt is mert olyan jó! és igaz!
Matt Ürge
Matt Ürge 13 napja
Köszönjük :)
Következő
good night pc
1:01
Megtekintés 3,1 M