Sötét

Kutyakérdések & Kína befolyása | TheVR Happy Hour #884 - 02.17. 

Megtekintés 30 E
98% 295 4

Kövess minket élőben ► twitch.tv/wearethevr
TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► soundcloud.com/wearethevr
Twitch menetrend ► www.thevr.hu/menetrend/

Csatlakozz hozzánk ► tinyurl.com/JoinTheVR
Tech csatornánk ► tinyurl.com/JoinTheVRTech

TheVR Shop ► shop.thevr.hu
Mivel nyomjuk? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk/

Honlapunk ► thevr.hu
Facebook ► thevrhu
Twitter ► wearethevr
Pisti Twitter ► thevrpisti
Jani Twitter ► thevrjani
Időbélyegek
00:00:00 - Tüsszentés és időjárásjelentés
00:01:23 - Lakhely lehetőségek
00:07:29 - Szomszédok között kutyával élni
00:19:58 - Kutyabarát munkahelyek
00:21:29 - Civilizációk bukásai
00:25:23 - Amerikai Államok
00:36:52 - Játékfigura befektetés
00:38:45 - Kína befolyása Hollywoodra
00:46:05 - Miért háborúzzunk?
00:56:12 - Elon Musk mint megosztó személyiség
00:59:24 - Most se vettünk Bitcoin-t
01:00:15 - Lezárás

Játék

Közzététel:

 

2021.febr.17.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 50   
Starling Film
Starling Film 5 napja
A szomszédom járatja órákig reggelente a nagy turbós traktort. Igazi élvezet ahogy fütyül.
The Fate Patriot
Ezek a kínaikat.... Akkor a CK3-ban ki van véve a map tibeti része? Mivel Kína nincs bent viszont meg lehet reformálni a tibeti birodalmat.
ZOESPY
ZOESPY 9 napja
50:59 én is ezen a gondolaton vonalon vagyok, de azért van bennem egy kis para
Dániel Vidákovics
Lehet hogy durva megoldás de ha nincs más választás akkor hangtompító van kutyákra ugat és megrázza a nyakörv hamar leszokik róla utána már kilehet kapcsolni csak legyen rajta és kész gyors olcsó és viszonylag kíméletes megoldás
Gergely Horváth
Pisti, akkor tartsanak kutyát, ha van rá elegendő idejük, energiájuk. Ezen nincs mit túlmisztifikálni... :)
Viki Praxner
Viki Praxner 10 napja
Budapesten egyre több az ilyen agresszív megbozdulás mint a szöges és a fagyállos hús. Vannak olyan eszementek is hogy a kutyásokat a panelből tojással, hagymával teli literes flakonnal dobál. Ezek az emberek már a kutyákat zsigerből itélik el.
Zsolnai Karoly
Zsolnai Karoly 10 napja
Ti tuti befagytok alva xd :D
Zsolnai Karoly
Zsolnai Karoly 10 napja
Nagyon bírlak titeket srácok de nagy kockák vagytok az tény:D :D
György Baka
György Baka 10 napja
Nemlenne annyira jó az a kutya hibernálás dolog mert akkor minden idejét veled töltené és akkor nemis hiányoznál neki és nemis örülne hogy hazajöttél mert neki else mentél
József Smidla
József Smidla 10 napja
Kis kiegészítés a történelemmel kapcsolatos részhez: Ezek a kultúrák azért dőltek be, mert jött egy másik, erősebb kultúra, ami leigázta őket, a felfedezéseknek nem volt ehhez köze. Illetve ezek a letűnt kultúrák nem nagyon fedeztek fel semmi olyan eget rengető dolgot a hanyatlásuk előtt, ami erre enged következtetni. A probléma minden esetben abban van, hogy az új hódítók vagy többen voltak (népvándorlás vs Nyugatrómai Birodalom), vagy ügyesebb harci taktikákat alkalmaztak (római légiók vs görög phalanx, erről amúgy van egy baromi jó magyar nyelvű könyv), vagy Egyiptom vs akárki más. Külön érdekesség, hogy a kereszténység felvétele után a Római Birodalomban kezdtek letűnni a gladiátorjátékok, a vezetők egyre kevésbbé támogatták ezeket, sőt, igyekeztek betiltani őket. Mire a birodalmat elérte a vég, addigra meg már ki is koptak.
Ács Dávid
Ács Dávid 10 napja
Baszó lett nagyon. 🙂🤘
Spiler Papa
Spiler Papa 10 napja
És ha találsz télen egy kóborkutyát,majd hazaviszed?Nem tudok a kutyámmal lenni mindig,de én örülök neki,hogy 7 éve haza hozta a nővérem.Másképp meghalt volna.Érdemes a kutyák szemszögéből nézni a dolgokat.Meg,ha egy kutya unatkozik,akkor hozz mégeggyet.Akkor nem fog.
Csivava Chan
Csivava Chan 10 napja
Nekem kutyáim vannak. Akkor ugatnak, ha valamit jeleznek. Igen ha elmennek az ajtó elött ugat. De rászolok és vége. A szomszédokat nem zavarja. Nekünk is volt időszak és most is van amikor ugatási láza van. Ilyankor nem lehet semmit tenni. Ez van.
Ks.Zsolti
Ks.Zsolti 10 napja
Interplanetáris társadalom: -az aerosolod megöli a bolygót. -azt ne mond, hogy nincsen másik...
Tibor Császár
Tibor Császár 10 napja
Nekem erről a háborús témáról a MR.Robot sorozat jutott eszembe !
Tamás Görgei
Tamás Görgei 10 napja
Le vagyok maradva pár résszel, így nem tudom volt e téma: holnap (feb.18) landol a marsjáró. Tudom hogy titeket érdekelnek az ilyen témák. Ha jól rémlik este 8 után lesz élőben youtube-on. Kína pedig érdekes téma volt. Látogatják, hogy hidegháború van kilátásban USA-val. Ez pedig rémisztő. Xu Xiaodong-nak érdemes utána olvasni. Érdekes a története.
Károly Makai
Károly Makai 10 napja
Le tudnád írni, hogy pontosan melyik csatornán fogják élőben közvetíteni?
Robert Simon
Robert Simon 10 napja
tarsas lakasban lakok, van egy drotszorum es szerencsere imadja mindenki :) a szomszed ha foz vmit, mindig a kilincsre akasztja a csontokat, imadom oket :) de igen, ez ritka. A temak ma is baromi jok voltak! Koszi
Tomi Virag
Tomi Virag 10 napja
Lesz. farcry6 ??
Norbert Toth
Norbert Toth 10 napja
Ugató kutya. Az a rázó nyakörv, h ne ugasson annyit... aztan levenni rola miutan mar nem ugat annyit sztem. Ez még nem kínzás...
Globál Selejt
Globál Selejt 10 napja
@Norbert Toth Ha engem kérdezel akkor ezek a fajta emberek mind buták, akik nem tudják és nem is akrják tudni hogy kell nevelni egy kutyát. Én is ismertem olyanokat akik fenyítő eszközöket alkalmaztak kutyanevelésre több-kevesebb sikerrel mert a kutya nem úgy viselkedett ahogy ők azt gondolták. Kérdeztem is egyszer az egyiktől hogy *mit gondoltál a kutya majd ott fog ülni egész nap csendben az udvar közepén vagy mi?* aztán csak hebegett, nem tudott értelmes választ adni :) Egy haverom ismerősének a kutyája pedig az elektromos nyakörv hatására nagyjából leszokott az ugatásról igen, de viszont utána félt a nyakörvektől, ahogy meglátta elszaladt. Sok embernek könnyebb félelem által kivívni egy állat tiszteletét csak sajnos így az az állat soha vagy csak mérsékelten fog megbízni benne (most nem csak a kutyákra gondolok).
Norbert Toth
Norbert Toth 10 napja
@Globál Selejt tudtommal nem olyan vészes.. szomszednak volt innét van az ötlet... na de ha kinzás ez akkor a villanypásztor?? Nehogy tokre menjen a szar kis kertjük🤣
Globál Selejt
Globál Selejt 10 napja
@Norbert Toth Nem is kell megtanulnia. Az hogy ugat a kutya az egy természetes dolog. Akit ez zavar annak nem szabadna kutyát tartania. Képzeld el mi lenne ha mindig amikor megszólalsz nyakonszúrnának egy tűvel mert kb. ez az elektromos nyakörv.
Norbert Toth
Norbert Toth 10 napja
@Globál Selejt hát ez nem kínzás.. a kínzás tudod mi ember? Láttál már olyan vidiket? Én leirtam egy lehetséges megoldást mert nem nagyon van erre a kutyasuli hulyeseg mert ott ezt nem tanulja meg.
Globál Selejt
Globál Selejt 10 napja
Ez nézőpont kérdése. Szerintem az mivel fájdalmat okozol neki csak azért hogy neked és a szomszédoknak jobb legyen.
I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand
43:20 ezek azért baromira nem csak viccek. Pl. teszem azt, te éppen élted békés életed és egyik napról másikra egy idegen ország bekebelezi az országod, és menekülnöd kell, vagy börtöncellában, átnevelő-táborban találod magad. Más idegen országokban pedig még egy moziban sem hallható később az országod neve, mert pénzileg/politikailag az anyaföldedet megszálló ország vezetésének az nem tetszene. Vezetőidnek, pedig még konkrétan a megszületését is megtiltották...
Csendes Dávid
Csendes Dávid 11 napja
Megnéztem Ebayen, Carra Doon figurine már most 88.000 ft + 7000ft szállítás, közben maga a Mandalorian figurine az csak 8000.
Mark Pinter
Mark Pinter 11 napja
A lehet-e kutyád témával kapcsolatban. Arról nem akarjátok megkérdezni a szomszédokat, hogy mosógépet használhattok-e? Mivel az is zajjal jár... Amúgy az élet az zajjal jár, szóval ha éjjel mondjuk hangosan sír a gyerek a szomszédnál, mert jön a foga, vagy teszem azt ugat a kutya, arra van megoldás, úgy hívják, füldugó. Ezekre ugyebár nem igazán tudsz hatást gyakorolni, azaz megszüntetni és ezek olyan zajok, melyek mindig is az élet részét képezték, amióta ember él a földön. Persze ettől függetlenül legyünk tekintettel a szomszédainkra, azaz éjjel, szándékosan ne hangoskodjunk (hangos zenehallgatás, lakásfelújítás, stb..)
Mark Pinter
Mark Pinter 10 napja
@Kovi oké, elfelejtettem, hogy régen még többnyire kutyát vettek az emberek, amik csak akkor ugattak, ha szükséges. Ma viszont ilyen kémcső ivadékokat vesznek, amik akkorák vagy kisebbek mint egy macska. Na ezek a lények tényleg képesek az ember idegeire menni. Az ilyen lényeknek nemcsak a vásárlását tiltanám, hanem tenyésztését is.
Kovi
Kovi 10 napja
Te nem tudom hol élsz, de a mosógépet max centrifuga közben hallani, ami pár perc. A gyerek fogzása is le van tudva pár hónap alatt. Egy kutya viszont 15 évig keserítheti meg mások életét, amire szerinted a füldugó a megoldás. Hát kívánok neked sok füldugásos éjszakát és szép álmokat. Ja és legvégül kurvára nem része mindenki életének a kutyaugatás. A legtöbb embernek az a normális, ha nem ugat mellette senki.
elemér moldován
Az ember is pofázik hazudik egész nap.a kutya csak jelez vagy beszélget,nem tom,de az biztos a kutya ugatni fog valami miat mi a baj.szerintem semi.néha a sajátom felbasz és csak jelez.enyi vagy nem tettszését fejezi ki.talán. atol imádom!a helyes írást lehet fikázni.xd
Zoltan Hoppar
Zoltan Hoppar 11 napja
7 év tibetben: Most of the shooting took place in Argentina, in the city of La Plata (the railway station where Heinrich leaves for Unserberg is the Main Train Station of La Plata, for example), and in the Mendoza Province, in such places as the Andes mountains. Some time after the film's release, director Annaud confirmed that two crews secretly shot footage for the film in Tibet, amounting to approximately 20 minutes of footage in the final film. Other footage was shot in Nepal, Austria and Canada.
FCS music
FCS music 11 napja
Szevasz pisti . Meg kell nezetni a szomszédokkal a john vicket
kosaras mate5
kosaras mate5 11 napja
Travis Scott is on
Balázs Szalay
Balázs Szalay 11 napja
Ki?
Boros János
Boros János 11 napja
Hát érdekes... :D
Tamás Tóth
Tamás Tóth 11 napja
A Cara Dune black series figura ára a walmartban hirtelen $20-ról $2-ra esett :)
Orbi Gaming
Orbi Gaming 11 napja
Nagyon jó adás volt!
Lőrincz-Véger Gábor
Akit nem zavar az, hogy a szomszédoknak nincs pihenésük az ugató kutyától, az durva lelkű ember, amiből sajnos egyre több lesz. Csak én, én és én, ami nekem jó, az a lényeg... Pedig aranyszabály: addig terjed az én szabadságom, ahol a másiké kezdődik, és ez érvényes a hanghatásra IS!
Zellmer Sebastian
ez a pisti vinnyoghatna kevesebbet mert annyira nem meno mar
Csab3sz
Csab3sz 11 napja
A HH a legjobb reggeli műsor! ✌👍🔥
Csab3sz
Csab3sz 11 napja
Disney: pedig Carano-nak nagyon is igaza volt. Ez a maszk kérdés pedig itthon is nevetséges.
Csab3sz
Csab3sz 10 napja
Mi működik? A maszkra még 1 maszk?! Ugyanaz az ember egyszer azt nyilatkozza hogy nem ér semmit aztán mégis. Ez a nevetséges. Erre értettem. Az viszont hogy az egésznek a pozitív hozadéka, hogy a paraszt nem krákog meg tüsszög az arcodba a tömegközlekedésen. Az helytálló lenne, ha ezt mondtad volna. 🙂 Minden influenza szezonba ezt kellene bevezetni. Korlátozások nélkül. USA-ban tv-ben adták le hogy vegyél fel többet egyszerre.😆😁 Ez nem divatból való ellenállás. Ha hordod és hozzáérsz a maszkhoz miközbe ott nyúlkálsz ahol a fertőzött megint nem ér semmit. Ez tény. Melóhelyen kajáldába ott ülünk eggyütt, masz nélkül. Nem történik semmi...ja igen mert multicég...
Balázs Szalay
Balázs Szalay 11 napja
Pedig igenis működik. Csak mivel kötelező, ezért utálni kell. Bármilyen más, amit szabadon lehet csinálni és oltári nagy baromság, az divattá válik és mindenki csinálja. Az egészség kérdése sajnos nem ilyen.
Ferenc Varga
Ferenc Varga 11 napja
Amúgy állatvédő vagyok, ha gondoljátok, állok rendelkezésetekre.
Ferenc Varga
Ferenc Varga 11 napja
Kutyaiskola és a kutya megtanulja, hogy mikor ugathat.
Csab3sz
Csab3sz 11 napja
Kutya téma: sajnos bennem is már kivált olyan érzést a szomszéd kutyája hogy átmegyek és puszta kézzel véget vetek a történetnek, csak úgy idegből. És az a helyzet hogy már jó érzés lenne.😔 sokszor aludni nem lehet. Ja és 3 kutya egész nap egyedül, és mindenre ugatnak.
montezuma
montezuma 11 napja
Ez teljesen felelőtlen állattartás. A kutyák szociális lények, igénylik az emberi közelséget, figyelmet, stb. Egyedül elkanászodnak, pszichésen lemorzsolódnak, sőt depressziót is figyeltek meg kutatók egyes kutyáknál, amik a nap nagy részét egyedül töltötték.
Istvan Toth
Istvan Toth 11 napja
Jani: az "emberek azt várták hogy az elnök váltástòl megoldodik". iijjjjj... na igen... annak aki nem követi az amerikai politikat/véleményeket/közéletet közelrol, annak valoban ugy tünhet hogy Trump volt a problema. De Trump megválasztasa már válaszreakcio volt csak, a neo-marxista ideologiak elharapodzasara, ami nagyjábol mar '99 ota egeszen napjainkig erosodik amerikai egyetemeken, es igy kulonbozo allami es privat intezmenyekben, szektorokban. Egy átlag amerikainak nem kell ez a szélsö-balos marhaság genderekerol, meg meghamisitott/eltörölt történelemröl. Pláne nem akarja 0/24-ben azt hallgatni hogy ö rasszista mivel 2-300 eve valaki egy másik allàmban tett valamit, de mivel ö is fehér, ezért megy a guilt-gomb veszettül és neki innentöl fogva szinte mindenben kuss van... És ez csak erösödik. 2016-ban Trumpra 63 millioan szavaztak. Most 2020-ban 74 millioan. Talán el kéne gondolkodni. Semmi nem fog Biden megválasztásával megoldódni ugyanis a probléma eredetének nagyobb része nem politikai (habár némileg közrejatszik benne) hanem kultúrális. Az egyes kultrák csóvaljak a politika-kutyát es nem a politika a kultúrát. Vannak bajok odaát böven. 4 év múlva ugyanitt...
Daniel Csentei
Daniel Csentei 11 napja
Nálam a kutyák csak amikor elmennek mellettük akkor ugatnak egy ideig és ennyi.
gergely tóth
gergely tóth 11 napja
Kutyaugatáshoz: Kertes házba költöztünk 1 éve és hozzánk került egy 3 éves keverék kutyus. Nagyon ugatott az utca frontra a többi kutyával eggyütt esténként. A szomszéd nemszólt nemzavarta észre sem vette, viszont szemben akik laknak nekik elég zavaró volt az elmondásuk szerint. Nemsok mindent tudtunk csinálni csak annyit hogy letakartuk a kerítést zöld ponyvával arra a szakaszra ahol a szomszéd fele nézett. Nemtudom javult e valamit a helyzet nemszóltak azóta ez mér fél éve volt. De reméljük a kerítés cseréig elég :D
montezuma
montezuma 11 napja
Vannak akik úgy oldják meg, hogy egy elkerített hátsó udvaron tartják a blökit... nem látja mi folyik elől, így tök nyugodt, zen pózban meditál egész nap, tán még a Nirvánát is elérte.
Ferenc Raczkó
Ferenc Raczkó 11 napja
Jó témák voltak ma is srácok 🤘😊
Norbert L
Norbert L 11 napja
Én a kutyatartást csak akkor engedném, ha az illető sikeresen kitöltött egy tesztet az alapvető dolgokról...az etetéstől, szarszedésen át a kullancs kiszedésig. Amúgy is chippelni kell, sztem bele kéne férjen, lehetne ez az állatvédő szervezetek következő célja.
montezuma
montezuma 11 napja
Ennek a kultúrája Magyarországon (mármint a felelős állattartásé) a béka segge alatt van. De sajnos nemcsak itt. Isztambulban pl. tengernyi macska csövezik mindenütt az utcákon, kóborolnak, rühesek, éheznek, stb. Mert az embereknek nincs annyi eszük, hogy szabályozzák a szaporulatot, ivartalanítsák az állatot, felelősséget érezve tartsák és foglalkozzanak vele... inkább leszarják az egészet, és nem törődnek vele. Így hozzájárulnak a túlszaporulathoz, a kórokozók terjedéséhez, és az éhezéshez. Sok felnőtt ember egy 10 éves gyerek szintjén áll a szellemi érettség tekintetében.
Schlitt Rudolf
Schlitt Rudolf 11 napja
nekem mopszom van panelban már lassan 8 éve, amikor elhoztam, egyesével bekopogtam minden szomszédhoz és bemutattam. :D :D
montezuma
montezuma 11 napja
Nekem erről a típusú kutyáról mindig Frank jut eszembe a Men in Blackből.
Rozsnyai Roland
Rozsnyai Roland 11 napja
Istenem jobb lenne titeket hallgatni a keltetőben, mint Balázsékat. 😃
Zsolt Lubiczki
Zsolt Lubiczki 11 napja
Amit a srácok is érintenek, a legnagyobb baj azzal van hogy alanyi jogon lehet tartani kutyát. Egy szaros robogó vezetéséhez papír, kell kutyája bárkinek lehet. Ebből fakad hogy a kutyatartók többsége alkalmatlan a feladatra. Ha egy kutya a fajtájának megfelelő agyi és fizikai fárasztást kap nem fog ugatni minden szaros légyfingra. Aki azért tart kutyát hogy kibassza a kertbe biodíszletnek, az vegyen inkább plüsskutyát...
Márk Szelényi
Márk Szelényi 11 napja
Hát mostanság elég közeli élményem volt a szomszéd kutyáival. (3 Belga juhász) Az egyik reggel mentem volna melózni mikor kiszaladt 2 és hát eléggé lerendeztek... varrni kellet a sebeket és már egy hónapja kötözésre járok. De nem gondolkodtam el hogy megmérgezem őket.
MrPjacky
MrPjacky 11 napja
Pisti, Te vagy az egyik legnagyobb arc, hát 21:30 tól meghaltam, pedig nincs is péntek! :D Amikor én mondom ezt a haverjaimnak akkor radikálisnak tartanak :D :D
Moisant HaadeS
Moisant HaadeS 11 napja
Kutya: Nem megkérdezni kell (lévén semmi köze hozzá, hogy mit csinálok), hanem elmondani, hogy "kutyát veszek, előre is elnézést ha kezdetben hangos lesz igyekszem megnevelni" (lévén szeretnék jóba maradni vele ha már a szomszédom)
TN. Dave
TN. Dave 11 napja
2:01 hogy nem Te vagy hanem, hogy Mi vagyunk! 😂😂😂 Szóljon a vörös himnusz!😂😂
Blase HU
Blase HU 11 napja
Diszlájkótam hón a májnkráft ? Mega fortnájt ? Megyek inkább nyézem a legjob fortnájtost a nindzsát 4!44!
PGH PhoneGamerHun
És azt képzeld ez hogy valaki szalakálival akarna sütni egy sütit. Na az... Én befulladok.
Yerico-kun
Yerico-kun 11 napja
No
Következő
good night pc
1:01
Megtekintés 3,1 M
100 Days - [Minecraft Superflat]
30:01