Sötét

Little Nightmares II (PC) #5 (Ending) - 02.12. 

Megtekintés 39 E
99% 390 3

Kövess minket élőben ► twitch.tv/wearethevr
TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► soundcloud.com/wearethevr
Twitch menetrend ► www.thevr.hu/menetrend/

Csatlakozz hozzánk ► tinyurl.com/JoinTheVR
Tech csatornánk ► tinyurl.com/JoinTheVRTech

TheVR Shop ► shop.thevr.hu
Mivel nyomjuk? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk/

Honlapunk ► thevr.hu
Facebook ► thevrhu
Twitter ► wearethevr
Pisti Twitter ► thevrpisti
Jani Twitter ► thevrjani

Játék

Közzététel:

 

2021.febr.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 59   
Alex 345
Alex 345 2 napja
Nagyon kiakasztott engem a vége, ugyanolyan brutálisra sikeredett mint az előzőnél. Six karakterén már az előző részben is látszott hogy nem valami pozitív karakter, de abban az esetben ha tudta hogy a főszereplő srác (Mono) lesz a kalapos (helyesebben a Thin man) meglehet érteni miért engedte el. DE! Annyi esze lehetett volna hogy ezzel csak saját magával cseszik ki az önzővé vált p.csa, hisz ezzel egy végtelen, ismétlő időhurok szerűséget hozott létre, vagyis ez megfog történni vele újra és újra (valószínűleg), ráadásul ha felhúzta volna nem biztos az hogy kalapos lett volna. Mindenesetre ebből kifolyólag a srácot is meglehet érteni azok után hogy megmentette és kitartóan védte Six-et miért akart bosszút állni már kalaposként, de itt jön a "Mi van ha" tényező hogyha Six felhúzza akkor vajon kalapos lett volna-e. Egyébként a játék szerintem is nagyon fantasztikusra sikeredett, a mondanivalója és az egész atmoszférája zseniális. Kár hogy csak ilyen kevés ilyen nagyszerű játék van, ezután is csak a szarabnál szarabb game-eket kapjuk a piacon. :( A Little Nighmares fanoknak pedig 2024-ig kitartás. :)
I love russia
I love russia 4 napja
De lehet hogy az a kalapos aki üldöz lehet hogy csak segíteni akar?
Alex 345
Alex 345 2 napja
Benne van a pakliban, (bár nem valószínű) abban az esetben ha a kalapos nem a főszereplő (Mono) jövőbeli énje.
Gergő Farkas
Gergő Farkas 6 napja
hutown.info/base/vide/uJKBx5Roqoa1YJY.html ez egy jó magyarázat szerintem
pitorwolf88
pitorwolf88 7 napja
A secret ending-ben az árnyék úgy néz ki, mint a kalapos ember. Nem a Six glitch, hanem az árnyék. Úgyhogy még nem biztos, hogy véget ért Mono sztorija. :)
VB Lords
VB Lords 7 napja
Szerintem a kislány azért nem húzta fel a srácot, mert amikor behúzta ugye a tv-be a kalapos, meglátta az arcát és rájött, hogy ő a srác, viszont amikor elengedte, gondolhatott arra, hogy ő lesz a kalapos és nem tudna vele társulni tovább emiatt, ám nem gondolt bele, hogy akkor lesz belőle a megkeseredett kalapos, aki elvitte, ha elengedi és lezuhan. A főszál meg nekem úgy jött le, hogy a tv/média világa, hogy befolyásolja az embereket, megkeserednek tőle és huzamosabb idő után nem is tudnak nélküle létezni.
Alex 345
Alex 345 2 napja
Kb így van. :)
Eszter Kathi
Eszter Kathi 7 napja
az 1. részben akit a lány legyőzött az önmaga volt mint itt
Nikoletta Bacsek
Sziasztok! A DLC részeket honnan tudom le tölteni vagy meg szerezni? :)
Tibor Csipa
Tibor Csipa 8 napja
A kalapos vagyunk mi,és önmagunk félelmei elől menekülünk,de mi a rosszabbik énünk vagyunk s mélyre megyünk a jobbik énünkért,ls az ominozus esetben elengedjük a rosszabbik énünket,szoval önmagunká váltunk...a félelmeinkel együtt
Ádám Attila Lakatos
mi a fasz ez mi volt a végén nagyon összeértek a szálak
Zsuzsanna Hiczko
Szerintem ez egy nagyon jó elmèleti összefoglaló videó a játèk törtènetèről:) hutown.info/base/vide/uJKBx5Roqoa1YJY.html
Ned B
Ned B 9 napja
Amugy a Ryse Son of Rome jatekot nem viszitek ki? Sztem meg ma is nagyon fasza.
Lezhin
Lezhin Napja
Igaz, de történelmileg egy nulla!
Ned B
Ned B 9 napja
Szerintem a nagyobb uzenet: a TV nem mas mint a mai media (ideertve mindent: TV, internet, social media, osszeeskuves elmeletek, stb.) a reprezentalasa, az arcatlan, szemelytelen emberek akik a TV-t bamuljak, az agymosott emberek, akik sajat gondolatokra keptelenek, a szem/szemek nem mas mint a sok ember a social median, akik kovetnek pl. es mindig kritikusak. Az iskolaban is emiatt mindenkinek elmegy az esze, a gyerekek egyre turelmetlenebbek es mindent rogton akarnak, ahogy az interneten van, a tudas pedig leertekelodott. Az iskolat gonosznak mutatja, holott velemenyem szerint nem az, de ebben a vilagban annak latjak, pont a fent leirtak miatt. A korhaz a szepsegmaniara probal ramenni, hogy az emberi elet annyira nem is szamit, a tudas sem szamit, csak hogy szep legyel, ezert a sok tesztresz, a betegek meg csak babuk, illetve a gyogyszeripar mogottes erdeket is megjeleniti. A ket szereplo tortenete szerintem, hogy van egy onzo szemely, aki kihasznal egy masikat, igy tonkreteszi a masik szemlyt is es igy a szemlye is megvaltozik, vagy lehet hogy tarsadalmilag lazado szemelyiseg, de a csalodasok miatt kiegyezik az establishmenttel, mert rajon nem eri meg kuzdeni masert. Sajnos ez hetkoznapi, megtartani magad nehez a sok szemet ember ellenere es a rednszer ellenere.
patrik barta
patrik barta 9 napja
Six elvileg nem volt gonosz és erre utal a story is részemről. A legelejénél amikor megtaláljuk six-et ugyanazzal a dobozt halgatja mint a bossfigth-nál az a doboz amitől megfosztottuk és mindezek után összetörtük miközben ő csak meg akarta osztani velünk az elejénél.A végénél ahol elengedte a kezünket az már csak a bosszú volt. Six alapból nem is volt "jó fiú" ha vissza gondolunk arra a részre ahol bezártuk az embert a kemencébe, ott azt tábortüzként kezelte vagy amikor az iskolában bosszúbol megölt egy gyereket aztán szépen lassan feláll. Szóval Six amiatt engedte ell a kezünket mert az egyetlen dolgot amitt szeretett azt elvették tőle amiért még tartotta a kezünket az már cak a bosszú volt. A gonosz személyiségének a bosszúja volt.A Kalapos ember az csak meg akart "védeni Six-től" mert már ő ezt átélte. Amikor megküzdünk a Kalapossal ott is csak a kezével védi magát és nem próbál megölni mint ahogyan azt Mono teszi magával.Ő csak ezt a kört akarja megtörni és meg akar védeni attól hogy ugyanúgy elengedje a kezünket Six mint ahogyan vele tette. Mono is követelt némi bosszút mivel "bezárta" egy szóbába mint ,ahogyan Mono felnött egy szobában. De visszaadta Six-nek azt amitől megfosztotta a zene dobozát.Mint a ketten követeltek bosszút de Mono az valamilyen szinten ezt a bosszút mégis jószivűen tette mert amitől elvette akkor azt vissza is adta neki.
4Life
4Life 10 napja
De a f*szér kapja el Mono-t,ha utána elengedi...
Almos Takacs
Almos Takacs 10 napja
Pisti: a tv a média *A képernyőn felgördül*: Streamline media group Ahhaaaaaa,minden világos 🤣
György Baka
György Baka 10 napja
A sárgaruhás is hosszúkezű Ferike lett volna
Alex 345
Alex 345 2 napja
Ha összejöttek volna a gyerekeikről ne is beszélve.
Almos Takacs
Almos Takacs 10 napja
Miva'?
ֆɨʍքʟɛ
ֆɨʍքʟɛ 11 napja
örülnék, ha lenne reagálás a comics-okra (összes epizód)
Richard Enyedi
Richard Enyedi 11 napja
Ha Six felhúzta volna Mono-t (a srác akivel játszasz), ő maradt volna bent a toronyban, nem tudott volna kijutni. Az előző játékban ugye már láthattuk hogy ha Six elintéz valakit, elnyeri az erejét, ez történt a játék végén is, ennél a játéknál pedig Mononak megvolt a képessége hogy átutazzon a TV-ken, amikor meg ki akartak menekülni a toronyból, Six látta hogy a kiút egy TV-s kapu, rögtön leesett neki hogy számára nincs itt kiút, hacsak nem dobja le Monot az torony mélyére az örökkévalóságig. Amikor felhúzta volna, kicsit hezitált, nem tudta eldönteni hogy mentse a saját bőrét, vagy adja át életét a másiknak. Valószínűleg azért választotta az önző döntést, mert tényleg eléggé meg lett már törve, sok videó van arról hogy Six az iskola tanulója is volt (van róla egy diák kép kitéve az iskola egyik falán), bezárták a fa falas szobába (ahol krétával jegyezte fel a napjait amennyit ott töltött, ugyanúgy mint az erdőben lévő kunyhóban), majd kijutott nagy nehezen, a szomszéd szobában lévő ágyak ágyneműjéből kötelet kötött, így kijutott az iskolából is, majd átjutott az erdőbe, ahol a vadász elkapta. Ezek után, és még az azutáni cselekmények után annyira belerokkant hogy erőszakba torzult a személyisége, így magyarázható meg a játék végén adott döntése.
Richard Enyedi
@It's a Jessie Hmm, jól hangzik a második bekezdésedben írt teória is. Alig várom hogy kijöjjenek a DLC epizódok, lehet hogy majd pontosítani lehet velük valamennyi teóriát.
It's a Jessie
It's a Jessie 6 napja
Én is ismerem az iskolás teóriát és nagyon sok rámutató jel,ezért ez a kedvenc teóriám :) Van egy olyan teória is,hogy mielőtt elengedte Six Monot,Six meglátta látta hogy hogyan is néz ki Mono, és felismerte,hogy ő a kalapos ember,ezért engedte el. Illetve egy ilyen világba nem hiszem,hogy mindenki önzetlenül segítene a másiknak.. a legtöbb ember mentené saját magát,nem mondanám Six-et gonosznak,ennyi hülyeség után.
Nándor Györfi
Nándor Györfi 11 napja
pisti szerintem a little nightmares 1-be van a nagy kezú boss na szerintem az mono és azért támad rá six-re mert meg akar bosszulni
Gamezone Hungary
18:19 pistinek jóreggelt mert ettől felkelt nagyon
Kristóf Jánosi
hutown.info/base/vide/xGWMoqGUhYHFodk.html Ezt a véget azért érdemes meg nézni hogy mennyire durva. Elvileg ez is egy DLC-je de azért elég durva enneka vége is.
Daniel DonGod
Daniel DonGod 13 napja
Six, és igazából mindkét karakter, csak Six duplán is, a metaforája annak, hogy bármennyire is próbálsz küzdeni a rendszer, társadalmi elvárás ellen, valamilyen szinten úgy is csatlakozol.
REAL Barac'K!
REAL Barac'K! 13 napja
Jok ezek a jatekok. Mindenkinek mast jelent, mast lat benne, es lehetseges, hogy minden meglatasrol elmondhato, hogy ugy van. Sok gondolat, nezopont valik eggyé a jatek vegen.
Arm Justh
Arm Justh 13 napja
Ez hihetetlen!!! 2021 legjobb játéka számomra! Zseniális! Brutális!!! Az egész nagyon jó volt, nagyon tetszett...de ez a vége...nagyon durva volt
János Ujhelyi
János Ujhelyi 13 napja
Szerintem azért engedte el a srác kezét mert mielőtt elkapta Six et a kalapos ő segítségért nyújtotta a kezét de a srác akkor nem ment oda segíteni neki kb semmit se csinált ezért csalódott benne Six és ezért engedte el a kezét habozott ugyan de eszébe juthatott az az alkalom és ezért bosszúból elengedte a kezét.Szerintem szimplán bosszúból történt ez a végkifejlet.
Enikő Takács
Enikő Takács 13 napja
Utálom Six-et... csak ennyi..phu...
Otto Molnar
Otto Molnar 14 napja
Ém úgy gondolom hogy az eddigi ellenségek, szörnyüségek mind a kislány félelmei, rémálmai voltak. A szemek a kisfiu félelmének szimbóluma / metaforája vagyis szégyenlős ( vagy iesmi ) és ezért eltakarja az arcát hogy ne lássák. Ettől fél legjobban igy vált ez az ő rémálmává.
Kovács József
Kovács József 14 napja
Őszintén szólva hónapok óta nem néztem végig végigjátszást de ez a 2 rész úristen mekkora játékok nagyon durvan le kötött. Remek játékok
Lezhin
Lezhin 14 napja
SIX egyáltalán hogy kerül a hajóra?
Dani Sóhaj
Dani Sóhaj 14 napja
Valszeg az ajtó odateleportálta
Banyus
Banyus 14 napja
Kajak azt hittem,hogy co-op lesz
Zolika Nagy
Zolika Nagy 14 napja
spiler lesz harmadik része ez bisztos!!!
Gergely Piller
Gergely Piller 15 napja
Zseniális. Köszönöm Pisti.
Iván Holzendorf
Én annyira nem lepődtem meg, hogy Six elengedte a gyerek kezét, mert Six soha nem volt normális. Legalábbis lehet, hogy egyszer régen az volt, de mindig voltak furcsa dolgai. Pl. az előző játékban a kannibalizmus, ebben meg a kórházban a kéz ujjait tördelte, meg amikor a tűznél melegedett, amikor felgyújtották azt a karaktert. Szerintem Six csak azért működött együtt a karakterünkkel, mert érdeke volt, hogy eljusson oda, ahová szeretne, és amikor már nem volt szüksége ránk, elengedett. Hiszen a játék során is csak mi mentettük meg őt, ő csak kis dolgokban segített, és szerintem csak azért, mert egyedül nem tudott eljutni oda, ahová szeretett volna. A mi karakterünk pedig emiatt összetört, kedvetlenül nőtt fel az egyhangú, szomorú világban, és ezért lett belőle kalapos ember. Az én elméletem az, hogy azokból lesz a kalapos ember, akik okosabbak vagy másabbak, mint az átlag ember, és nem lesznek olyan tévé függők, mint azok, akik ott a városban azt bámulták egész nap, de mivel ebben az egyhangú rendszerben élnek, kegyetlenek lesznek, akik másokat manipulálnak. Az ilyen emberekből lesz az, akik irányítják ezt az egész rendszert, és begyűjtik azokat, akik nem tévé függők, és ők felelnek a hipnotizáló adásért is. A karakterünkből, ha sikerül elmenekülnie, kikerülhetett volna innen, de elengedte Six a kezét és visszaesett ebbe a világba, így kalapos ember lett belőle. (Aki minket üldözött kalapos, az nem a karakterünk volt, csak itt minden karakter, a városlakók is ugyanúgy néznek ki, és gondolom, akkor ez is ilyen sablon kinézet.)
Alex 345
Alex 345 2 napja
Igazad van, nekem is ez a meglátásom Six-el kapcsolatban, bár a thin man azért elgondolkodtató hogy az Mono volt-e a jövőbeli síkon vagy nem.
Muter Bever
Muter Bever 13 napja
elképzelhető
Millennium Fox
Millennium Fox 15 napja
Lehet hogy Six-et az az árnyék énje kontrollálta. Amúgy az az árnyék rövid ideig látható is a következő (előző) részben amikor Six megeszi a gnómot.
Trewq Qwert
Trewq Qwert 15 napja
De ha six kijött a TV ből, akkor a glitch hogy létezett még? Meg miért ő vezeti el a hajóhoz?
TheHangem
TheHangem 15 napja
Már volt említve ez is, de nekem érdekes volt az, hogy amikor rátalált Sixre akkor is ugyan az a jelenet játszódott le, mint mikor szörny lett. Nem tudnám eldönteni van e köze annak amit tett, a zenedobozhoz pl. De úgy érzem van jelentősége. Persze akárhogy is volt, elképesztő volt az egész!
Kovács Raul
Kovács Raul 15 napja
Nagyon tetszik a fizika a játékban
Kavasaki Ninja
Kavasaki Ninja 15 napja
7:50 A zenedoboz nálavolt amikor elõször találkoztunk Sixel egy bezárt ajtó mögött. Ez az õ multja a zenedoboz az egyetlen ami boldogságot okozott. Mi kiszabadítottuk a szobából. De nem akarta elengedni a multat és segítettünk neki. És õ elengette...18:07
balázs mák
balázs mák 15 napja
Az 1 az után kezdődik hogy six elengedi a főhős kezét
IRON CARD
IRON CARD 15 napja
a média függőség szörnyeteggé tesz
Buddha
Buddha 15 napja
Six az én szememben egyszerűen ki használta Monot.. a legelején sem volt "barátságos" de volt egy közös cél ugye. Mono többször meg mentette amire biztos vagyok hogy emlékezett(ezért hezitált) csak önző volt Six és a zene doboza miatt hagyta le esni.. Mononak pedig egy ilyen csalódás után kellett felnőni és végül öngyilkos lett.. ez Mono rém álma.. a média pedig nagyon jó metafora arra hogy az emberek mennyire eltorzúlnak és "elfelejtik" ha valaki önzetlen volt velük. (Nekem ez jött át legalábbis)
Sarolta Nagy
Sarolta Nagy 10 napja
Tokeletes meglatas
Diravi Dival
Diravi Dival 15 napja
hát nagyon jól illusztrálja a valóságot, pont ilyen agybambák a tv bámúlok és hiszik hogy az ott az igazság, mihelyt mindenben hazudnak- s épp ilyen habzó vére szájjal ripakodnak ha valaki az igazságot mondja.
Viktória Szép
Viktória Szép 15 napja
Mi van ha a glitch énje Síxnek a "jó" énje és ami kijött a tévéből, és hagyta le esni Mono-t a rossz, hiszen az volt az az óriási izé is a zene dobozzal, ami aztán vissza változott kisgyerekké? Ez a játék nagyon bonyolult 😅
Wurgar
Wurgar 15 napja
Szerintem Sixnek 2 választási lehetősége volt. Vagy felhúzza, vagy nem. Azt tudta, mi történik, ha felhúzza --> megeszi. Azt nem, mi van ha elengedi --> kalapos. Néha nincs jó döntés, csak rossz, de az nem jelenti az, hogy ne küzd. Nekem ezt jelenti ez a játék.
Dávid Botlik
Dávid Botlik 12 napja
Kétlem ,hogy képes lett volna Monot legyőzni ugyanis figyelembe kell venni hogy Mono nagyon erős
kagurysu
kagurysu 15 napja
Szerintem azért engedett el six. Mert hiába meg mentettük. A számára leg fontosabb dolgot pusztítottuk el. Ez alatt a zenedobozt értem. A leg elején is azzal nyugtatta magát, és itt a végén is. Te meg össze törted, ezt a tárgyat. Ha másképp kéne fogalmaznom, és a tv, média szavait us használnám. (six el torzult a médiától, antiszoc lett. Hiába segitettél neki, attol még össze törted a lelke egyik darabkáját, és így végképp nem tud megbízni benned. Eleinte meg akart menteni, hezitált, de inkább el engedett. Lent a médiával és önmagaddal körbezárva megőrültél így lettél te a kalapos. Ülsz a székben, és addig amíg nem nyitottad ki az ajtót a tvben, addig nem láttuk a kalapost. Ugymond a saját antiszoc énedet szabadítottad ki. De hogy hogy került be oda elsőnek? Valszeg önmagad zártad be valahogy, egyedül de a jövőböl meg változtattál valamit a múltban aminek a hatására találkoztál a múltban sixel, hátha meg tud menteni téged az antiszoc élettől) Kicsit hosszú lett de ez jött le nekem ebből a gameplaybol. 😅
M M
M M 12 napja
Lehet, bár a játék azt sugározta a játékos felé már a sztori alatt, hogy Six gonosz. Puszta kézzel szétverte az iskolába a "gyerek" fejét, a bábus résznél ujjakat tördelt csak úgy heccből, mikor a bosst élve elégették, akkor meg oda ült melegedni. Szerintem az egész arra reflektál, hogy a (már) szívtelen emberek miatt lesz valakiből kiábrándult kalapos és fordítva, ez egy öngerjesztő folyamat, egy paradoxon.
Dorottya Konkoly
Egyébként az elején is ugye a szobában volt Six a zenedobozzal bezárva és a végén is, érdekes, nekem nagyon tetszik a játék
Evelin Szegedi
Evelin Szegedi 15 napja
10/10. Zseniális! ♥
Vencel Kis
Vencel Kis 15 napja
Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy ebből az úgy mond kalaposból több is van vagy akit láttunk az a jövőbeli énje?
Trewq Qwert
Trewq Qwert 15 napja
Paradoxon. Six miatt lett kalapos belőle, ezért amikor a kicsi kinyirja a kalapost, meg tudja menteni sixet azért hogy létrehozza six a kalapost. Létrehozta hogy későb elpusztítsa, azért hogy majd létrehozhassa.. Stb. Stb.
Kuti Kiss
Kuti Kiss 15 napja
1. részben volt egy hely ahol egy felakasztott ember volt, az nem ő (mármint a kalapos)? , mert a szék ugyan az és volt egy levél is a szék elött.
Bertalan Gadanecz
én is pont most nézem
Alfréd Szép
Alfréd Szép 15 napja
Elvileg de
Martin Csaba
Martin Csaba 15 napja
Szerintem six azért nem húzta fel a srácot mert egy önző kis... lett belőle. Megtört belül. A srác pedig végig kitartott Six mellett. Ugye az elején is ő szabadítja ki abból a szobából és a végén is megmenti sixet. Tehát itt arról lehet szó hogy akarmennyire is vagy önzetlen mindig jön valaki aki kihasznál, eltapos stb és ezért vállt a srácból is egy gonosz kalapos ember mert megtört.
Alex 345
Alex 345 2 napja
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, respect.
S4gika_
S4gika_ 6 napja
Six azzal, hogy elengedte Mono kezét csak megmentette, mert a secret endingben Sixnek elkezd korogni a gyomra. Ha felhúzta volna akkor szépen a éhségtól megette volna Mono-t.
Erik
Erik 10 napja
Mono sem mentette meg Six-et amikor a kalapos faszi elrabolta , pedig nyújtotta a kezét
Richard Enyedi
Richard Enyedi 11 napja
Ha Six felhúzta volna Mono-t (a srác akivel játszasz), ő maradt volna bent a toronyban, nem tudott volna kijutni. Az előző játékban ugye már láthattuk hogy ha Six elintéz valakit, elnyeri az erejét, ez történt a játék végén is, ennél a játéknál pedig Mononak megvolt a képessége hogy átutazzon a TV-ken, amikor meg ki akartak menekülni a toronyból, Six látta hogy a kiút egy TV-s kapu, rögtön leesett neki hogy számára nincs itt kiút, hacsak nem dobja le Monot az torony mélyére az örökkévalóságig. Amikor felhúzta volna, kicsit hezitált, nem tudta eldönteni hogy mentse a saját bőrét, vagy adja át életét a másiknak. Valószínűleg azért választotta az önző döntést, mert tényleg eléggé meg lett már törve, sok videó van arról hogy Six az iskola tanulója is volt (van róla egy diák kép kitéve az iskola egyik falán), bezárták a fa falas szobába (ahol krétával jegyezte fel a napjait amennyit ott töltött, ugyanúgy mint az erdőben lévő kunyhóban), majd kijutott nagy nehezen, a szomszéd szobában lévő ágyak ágyneműjéből kötelet kötött, így kijutott az iskolából is, majd átjutott az erdőbe, ahol a vadász elkapta. Ezek után, és még az azutáni cselekmények után annyira belerokkant hogy erőszakba torzult a személyisége, így magyarázható meg a játék végén adott döntése. Uh ezt szerintem kiírom nyílvános hozzászólásként is.
バーガーダイアナ
@Adam West nekem az merült fel, hogy nem azért nem húzott fel, mert összetörtük a zenélő dobozt? XD
Viktória Szűcs
Gondoljon bárki bármit a történetről, értelmezd ahogy akarod, de amikor Six elengedte a másik karakter kirázott a hideg... Fantasztikusan bozongató jelenet, amire senki nem számított.
Hasheo Xd
Hasheo Xd 11 napja
Elég evidens volt hogy elengedi, érezni lehetett hogy jön valami csattanó
Móric Gágyor
Móric Gágyor 13 napja
Kikérem magamnak, én igen! Gondolj bele, six az elsőben is furcsa volt, és a a kettőben pedig, több furcsa dologot is csinált!
Buddha
Buddha 15 napja
Valamiért nekem az jött át előtte hogy hiába töri szét Pisti a zene dobozt akkor is szörny marad Six. Aztán amikor menekültek na mondom tévedtem jön a happy end.. végül jött az a rész hogy Six tartja a fő hősünk akkor egyből éreztem hogy itt valami csavar lesz.. imádom az ilyen játékokat amiken elgondolkodom picit és fiú létemre "bekönnyezem" és annyi mindent rá lehet erre húzni/mondani ez benne a gyönyörű..
Gyorgy Meichl
Gyorgy Meichl 15 napja
A gyerekböl felnött lett , a csalodasok miatt veszitjük el a gyermeki artatlansagot es leszünk önzö gonosz kalapos felnöttek.. nekem ez jött le belölle. .
Adam West
Adam West 14 napja
bár nem tudom ez-e a megoldás vagy csak simán úgy tervezték a játékot,hogy mindenkinek más jön le belőle...
Adam West
Adam West 14 napja
nem rossz gondolatmenet.
Black BearYT
Black BearYT 15 napja
Egészen idáig az Inside volt a kedvenc iyen témájú vegigigjátszás " sorozat " vagy nem is tudom minek hívjam, de ez messze menoleg jobb volt. Ez csak a saját véleményem. Csak így tovább srácok és még egy jó darabig be hagyjátok abba a videozást.
Csilla Jánosi
Csilla Jánosi 15 napja
Azon gondolkodok, hogy ez az egész a gyerek kori szerelemről szól. Meg ismerkednek, majd segitik egymást és közben küzdenek a felnővéssel vagy is felnőt énjükkel. Azonban a fiú tönkreteszi a lány szenvedéjét (vagy valámi fontosat), hogy segitsen neki. Mivel a lánynak fájt ezért engedi el, magyarán szakitanak. Ezek után a lány szerelem hiány miatt nem érzi magát telinek.
garfield ès lazzannya
Nem a tv miatt let six rosz. Szerintem azért mert a kalapos képes megváltoztatni dolgokat. Lehet hogy ázalakított egy ilyen zenélő szart ilyennés ezért alakult six át
Bence Horváth
Bence Horváth 15 napja
Teoria: lehet hogy maga a kalapos ember rémálma volt az egész
Alfréd Szép
Alfréd Szép 12 napja
Mono rémálma a kalapos ember.... Just sayin
atermons
atermons 16 napja
Azért gondolhattad régebbinek, mint mindenki, mert rengeteg prototípus volt még külön "Demo" előzetes is volt a játék és akkor "Hunger"-nek lett volna elnevezve: hutown.info/base/vide/0GN3zKt7oYmth8U.html&ab_channel=GameSpot A játék történetéről annyit röviden, hogy Mono(irányított karakter) Valamit csinált a kalapos emberrel ami miatt üldözni akarta és szerencséjére a TV kikapcsolt(amikor felkel az erdőben) így a kalapos ember nem tudta követni. Amikor Six-el találkozik a vadász házában bezárva a falon látható, hogy mennyi ideje van fogságban. Amikor Mono megtalálja Six-et a toronyban(Signal Tower : ST) defornálva visszaemlékszik, hogy amikor a kalapos ember elvitte pár másodpercig árnyékként ottmaradt ez által feltételezi, hogy Six a zenedobozba van bezárva és ez a deformált változata csak egy emlék ami hasonlít Six-re. Valamint maga a Torony(ST) deformálja mindkettőjüket olyanra ami számára megfelő ez által mivel Mono visszaváltoztatta Six-et nyomális "változatára" felébredt és elkezdte őket üldözni. Six nem tudta, hogy Mono lesz az új kalapos ember de ugyanígy Mono sem tudta ezt, ez által, hogy a SG-ben ragadt a Torony elkezdte átformálni így lett Mono-ból az új kalapos ember aki valójában az eredeti kalapos ember mivan Mono ilyen egy áldozat szerepét tölti be aki az életével fizet a Toronynak. Így a kalapos ember folytatja tevékenységét és elkezd kutatni Six után aki a "hajón" van, mivel a Torony kijárata oda teleportálta el. Mivel Six a hajón van, Mono pedig az életét adta, hogy a kalapos ember feltámadhasson ezek által nyitva marad az ajtó a 3. résznek melyben nagy valószínűséggel Six legyőzi a kalapos embert. Nekem ez a teóriám.
Melinda Melinda Lorincz
@atermons Én is örülök hogy visszaválaszóltál :3
atermons
atermons 15 napja
@Melinda Melinda Lorincz Megpróbálom kérek segítséget haveromtól, mert vannak gondjaim az angollal és köszönöm valamint örülök, hogy neked tetszett
Melinda Melinda Lorincz
Te jó ég, sztm ha ezt elküldenéd Game Theory nek akkor ez lenne a fő gondolata. Megpróbálhatnád, mert nagyon jó teóriát gondoltál ki
Zoltan Gyongyosi
Meg ekkora marha kerdest sem hallottam. :D Ha Six felhuzza, nem lett volna aki kalapos emberre vajlon. Szoval Six egy gonosz kis fereg.
Tibor Kohuth
Tibor Kohuth 11 napja
@After :D vagy csak perverz élvezet hogy reményt ad hogy nyújtja a kezét, aztán elenged
After :D
After :D 14 napja
@zsoca921 Six ettől függetlenül nem feltétlenül gonosz. A kezdetektől szörnyű dolgokban volt része. Volt bezárva, fellógatva, elrabolva... A végén is visszanyúl, hogy segítsen, tehát hezitál.
zsoca921
zsoca921 15 napja
Az egész játék azt sugározta a játékos felé, hogy Six gonosz. Puszta kézzel szétverte az iskolába a "gyerek" fejét, a bábús résznél ujjakat tördelt csak úgy heccből, mikor a bosst élve elégették, akkor meg oda ült melegedni. Szóval igen, Six szimplán csak gonosz és önző.
valaki
valaki 16 napja
Nálam már most az év játéka, de azért várom hogy mik jönnek még 😊
Következő
STARTING WITH A GOLD LOADOUT?!
12:08
good night pc
1:01
Megtekintés 3,1 M