Sötét

Perseverance leszállása & Filmnézési tanácsok | TheVR Happy Hour #886 - 02.19. 

Megtekintés 34 E
98% 332 6

Kövess minket élőben ► twitch.tv/wearethevr
TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► soundcloud.com/wearethevr
Twitch menetrend ► www.thevr.hu/menetrend/

Csatlakozz hozzánk ► tinyurl.com/JoinTheVR
Tech csatornánk ► tinyurl.com/JoinTheVRTech

TheVR Shop ► shop.thevr.hu
Mivel nyomjuk? ► thevr.hu/mivel-nyomjuk/

Honlapunk ► thevr.hu
Facebook ► thevrhu
Twitter ► wearethevr
Pisti Twitter ► thevrpisti
Jani Twitter ► thevrjani
Időbélyegek
00:00:00 - Intro és időjárás
00:01:30 - Perseverance leszállása
00:18:09 - Mortal Kombat trailer
00:26:19 - Kellemetlen hiba
00:29:32 - Mortal Kombat trailer
00:33:57 - Moziban vagy otthon
00:41:24 - Szinkronizálva vagy eredeti hanggal
00:48:41 - Borzalmas angol szinkron
00:52:37 - Ázsiai filmek
01:00:59 - Lezárás

Játék

Közzététel:

 

2021.febr.19.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 38   
Hegedüs Milán
Az ázsiai filmek tényleg fantasztikusak! Bátran ajánlom a következő kevésbé ismert filmeket azoknak, akik igazán különleges filmélményre vágynak: Forgotten (2017) Confession Of Murder The Wailing
Krisztián Varga
A raid filmből az egyik színész lesz a mortalba a sub zero
Tamás Gergely
" Akikek nem érdekelnek a videójátékok, azoknak jó hétvégét kívánunk" SÍÍÍRSZ!!! :D
Alonzo Mozli
Alonzo Mozli 7 napja
11:40. A marson is van èszak???? Szèdítèsböl ötös 😂🤣😂
Sándor Jóni
Sándor Jóni 7 napja
Én nem tudom itt min kellett hanyatt esni. Full azt érzem mintha 2,3 mk film lenne összevágva. Egy zsé kategóriás tv film, egy dzsé kategóriás sorozat, meg egy jól kidolgozott effektekket készített bré kategóriás mozifilm. Kellemesen szeretnék csalódni benne.
The Karoly
The Karoly 8 napja
De a rover nem napelemmel tölti magát! RTG-je van!
Adam Ardens
Adam Ardens 8 napja
Én ezt így nem gondoltam végig, de ez a "spoiler", amit mondtatok, egy kis reményt adott, mert néztem, hogy hol van Johnny Cage, aki számomra az alapkarakter, és néztem, hogy ehhez képest ki a faszom ez a "Cole"? De így...így már kezdek reménykedni. Amúgy még évekkel ezelőtt azért reméltük haverokkal, hogy ha lesz MK film még, akkor Scott Adkins benne lesz, aki szerintünk most a világ egyik legjobb harcos-kaszkadőr-színésze, szóval ezt kicsit sajnálom, hogy ő nincs benne, de ez van.
Ország Mihály
énis arra gondoltam mit Pisti mondott h,ő lesz Cage de akkor az nem lessz jó... nem ép Cage stílusú a srác benne. nem úgy néz ki ez a cole srác hogy majd ő szállítja a poénokat... nem pl Kanó stílusó poénok nem jönnek be és állítólag ő fogja szállítani benne a poénokat.... 95 ös mk ba eltalálták Kage et ha megnézem csakis miatta,mikor Liu kang et hordárnak nézi és odabasza neki a csomagjait az meg bebassza a vízbe stb
Balogh Dávid
Balogh Dávid 8 napja
Helló srácok ha gondoljátok tudok kölcsönözni egy régebbi fajta házi mozi erősítőm igaz csak 5 hangfalam van hozzá. Az érősítő dts hangzásra tud de kódolni na az durva :) de csak optikai kábelen :)
Bendeguz Adam
Bendeguz Adam 8 napja
Srácok, benne van Reptile!
Űrutazás Űrhajók
Sziasztok! A teljes Perseverance marsjáró landolás élő adásunkat magyar kommentárral az alábbi linken tudjátok megtekinteni ;) hutown.info/base/vide/oqiapa6mhGajYK8.html
thevr fan2013
thevr fan2013 8 napja
szerintem egy fos volt
Botond Hegedűs
Az oszt igen
Daniel Csentei
Azért a Bryan életében a magyar szinkron az nagyon jó. Fikusz-kukisz
angel angel
angel angel 9 napja
egy kis érdekesség
angel angel
angel angel 9 napja
hutown.info/base/vide/1Xlm1YCamYGycrc.html
Stryder Lifer
Stryder Lifer 9 napja
Retró játékok? Nagyszerű akkor Jani végre befejezhetnéd a Tomb Raider végigjátszást
Dénes Kovács
Csak jelezném @thvrjani Jani irányába lg 4k-s hdr támogatott tv-n apple tv 4k -n youtube alkalmazásában is szoktam nézni tartalmat szóval ne add fel Jani. De igen az 5k az nem látszik de a technika fejlődik szóval járj jó példával elől inkább mint, hogy lemaradj:
Gábor Magyary
A 7 minutes of terror-hoz akit érdekel és esetleg újdonság, azért nem tudnak kb semmit a gépről miközben száll lefelé mert a Marsnak is van légköre. A földre visszatérő asztronautákkal sem tudnak olyankor kommunikálni, mert a nagyn sebességgel a légkörbe lépő tárgy körül a légkör súrlódik, felizzik és a légköri gázok ionizálódnak, elektromosan töltöttek lesznek. Nem tud kijutni ebből az ion burokból rádiójel amíg el nem oszlik, le nem lassul az eszköz.
tubakosszelence
"dzsezero" hát, igen. Debrecenből nézve igen messze van a kerítés túloldala. Bármily tájékozottak is az Urak, a délszláv nyelvek a látóhatáron kívül esnek a jelek szerint...
Jeff Heffner
Jeff Heffner 9 napja
A Taxi-t csak magyarul láttam, az összes részt. Egyszer valamiért a Yt-on rákattintottam egy jelenetre...mikor a japán gumikon a hal szagot analizálják a laborosok....Hááááát ott az a rész francia nyelven úgy tönkre vágta a feeling! Teljes csalódás volt az eredeti nyelven. Hát én nem tudom, hogy a francia humor milyen de a magyar szinkron ebben az esetben mérföldekre veri!!!
Mitsuko Japan
Mitsuko Japan 9 napja
Pisti, én is leszállok a marhson. Éééééés MosssssssT. Érezted? Nagyon állat. Van viz is. Meg amit akartok. Hááá, képet majd küldök róla. Ha akarjátok majd találok piramist meg Megdonászt. 😊😊😁😁
Tamás Jónás
Azt bírom hogy filmekről beszélnek és Jani Kb semmit sem látott,még azokat sem amit gyakorlatilag az arcunkba nyomtak annak idelyén.
Kollekció Rozsdás
Ebben semmi nagy dolog nincs. Én se láttam a filmek 80%-át amiről beszélnek
Nadja Volkova
Nadja Volkova 9 napja
Idején
Melinda Szegedi
Jó kis The Suffering végigjátszásnak örülnénk :D
Gabor V
Gabor V 9 napja
a Netflixes angol szinkronok valami elképesztően szarok.
József Kovács
Láncos sarlo kés
Jordán Gábor
Bruce Willis eredeti hangja valami kegyetlen kiábrándító és halvány a Dörner György féle orgánumhoz képest. :)
Arma's Playgrounds
A Dragon Ball angol szinkronos változata a Dragon Ball. Sean Schemmel, Goku szinkronhangja gyakorlatilag a karakter szinonímájává vált. Az üvöltése ikonikus, és senki nem tudja utánozni
D Dávid
D Dávid 4 napja
@Attila0889 Nem tudok elképzelni embert a földön aki úgy néz animét/mesét/filmet, hogy minden mondatnál megáll és kielemzi hogy mit mondanak eredetileg és miyen érzelmeket akarnak átadni. Ha a lényegen nem változtat, , ha a történetén semmit nem változtat, ha élvezettel tudom nézni, akkor nem mindegy hogy mit fordítanak át mivé? Tudom hatalmas szentségtörés amit most mondok, de egyszerűen a falra tudok mászni a japán szinkron hangoktól, inkább nézem angolul. Most melyik jobb? hogy a falra mászok a hangjától de legalább azt mondja amit megálmodtak neki vagy nézem magyarul/angolul amit értek is, és nem irritálja a fülem?
Attila0889
Attila0889 8 napja
Az eredeti japán audió adja vissza egyedül hitelesen a karakterek igazi érzelmeit, gondolatait míg az angol szinkron mar egy teljesen más világot alkot a legtöbb karakter mögé ami sokszor szöges ellentéte az eredetileg megálmodott szellemiségüknek. Most nem konkrétan félrefordításokra gondolok(amikbol pedig bőven akad) hanem azokra az apró rezzenésszerű hangulatnyilvánítasokra amikre egyáltalán nem figyeltek oda, hogy ugyanúgy adják tovább a nagyvilágnak ezt a sorozatot ahogy azt Japánban megálmodták es elkészítették. Sokszor az volt az érzésem az angol szinkronos részek során, hogy egy másik sorozatot nézek.... Ha nem tudnád, hogy Goku (+ Gohan és Goten) eredeti hangja egy idős nőé akkor nem is zavarna. Masako Nozawa hangja tökéletesen illik a Goku karakteréhez és többször bebizonyította (pl Goku Black arc), hogy milyen tehetséges és egyedi képességei vannak ehhez a szakmához.
Arma's Playgrounds
@tonyo0526 Nem tudom, mennyi idős vagy, nekem volt lehetőségem mindhármat megtapasztalni, és... Azért valljuk be, a magyar szinkron már régen is hagyott maga után bőven kívánnivalót, a Supert meg inkább hagyjuk. Lippai Lászlótól nagyon szép volt, hogy visszatért, és vele akik még, de... a játékuk pont olyan volt, mint akik már rég kiöregedtek ebből. Az eredeti közepesen jó, különösen azért, mert ott tényleg visszahívták akit csak tudtak, és akit lecseréltek, az is azért volt, mert már meghalt azóta, de az újak kitűnően végezték a munkájukat. Egyszerűen csak valahogy nem tudom és nem is fogom tudni megszokni azt a tényt, hogy Goku hangját egy fél lábbal már a sírban járó idős hölgy kölcsönzi. Minden tiszteletem az övé, de egy ikonikus, sokak által legendásnak titulált karakterről lévén szó, pont ahogy Lippai László esetében, nagyon hallani rajta, hogy öreg ő már ehhez a bizniszhez. Az ok, amiért az emberek legtöbbsége az angol szinkronos változatot (nem az Ocean Dubot, vagy a Big Green Dubot, hanem a kanadában készültet) szereti épp az, hogy ismerős, karakteres, és felismerhető hangokat választottak, és mélyen lehet érezni, mennyire beleélik magukat a szerepbe, kezdve Sean Schemmellel, Chris Sabbattal, és még sorolhatnánk. Igen, vannak azok a katasztrofális fajták is, amiktől még én is a fejem fogtam, de van pár, amik meglepően jók voltak. Az eredeti Dragon Ball a magyar szinkronnal is jó volt (annak ellenére is, hogy a francia szinkron volt az alapja, amiről mind tudjuk, milyen förtelmesen rossz volt, pláne, hogy a szövegkönyvet is onnan vették), a Z-neka német, a magyar és az angol körülbelül egyformán jó volt (igen, mind a hárommal láttam) de a magyart megint hazavágta a francia szövegkönyv, a GT... Inkább ne beszéljünk róla, Toriyama maga is szégyenli, viszont a Superből egyértelműen az angol a legjobb.
wittgen80
wittgen80 8 napja
@tonyo0526 Én japánul néztem magyar/angol felirattal :-)
tonyo0526
tonyo0526 9 napja
Nekem a szőr feláll a hátamon az angol szinkrontól :( nekem attól még a magyar is jobban tetszik.
Csab3sz
Csab3sz 9 napja
Az MK traileren libabőrös lettem. Remélem a film is ez a szint lesz.
Krisztián Mohai
Babality lesz vajh a MK filmben?
Oldfirehand
Oldfirehand 9 napja
Ázsiai akció : Tony Jaa - The Protector 2005 hutown.info/base/vide/o6KrlGtqjKXNfc0.html
Csab3sz
Csab3sz 9 napja
Évek során vissza is vonúlt szerzetesként vagy mi... utánna meg nagyon fura volt látni a fast & furious-ba 😁 m.hutown.info/base/vide/kXaEyGuFnJaSeLM.html
Csab3sz
Csab3sz 9 napja
Tony Jaa élőben is lenyomja, ami nagyonnn dúrva. És a többi T. J. film is jó, verekedés szinten mindenképp. Ong-bak című filmek. hutown.info/base/vide/sHKpmIaFqJysiKs.html
Hari_HUN
Hari_HUN 9 napja
Én a végén a "get over here" nél dőltem le a székről
Tamás B
Tamás B 9 napja
Én a magyar filmeket is angol szinkronnal nézem
PÉNZ MÁNIA
PÉNZ MÁNIA 9 napja
Ki került a új rainbow six siege is új seson bemutató részlete
macko sajt
macko sajt 9 napja
miert nincs Pistin sapka?
Orbi Gaming
Orbi Gaming 9 napja
Remek élő adás lett, szép munka és csak így tovább!
Orbi Gaming
Orbi Gaming 4 napja
@D Dávid Viszont kívánom kedves polgártárs!
D Dávid
D Dávid 4 napja
az állandó ugyan ilyen kommenttel csak így tovább! erőt egészséget!
Tibor Mátrai
Tibor Mátrai 9 napja
Fuuu a Darkot én se tudom nézni angol szinkronnal,borzalmas,inkább nézem németül+felirat
kepius
kepius 9 napja
Jolika a Marson van. Ez már tény. (A Marson is.)
patrik horvath
Amikor olyan gyorsan kattintasz a videóra hogy még timestamps sincs
Péter László
Megelőzted azokat is, akik Twitch-en nézték? 🤔🙄
Màrk Lakatos
Màrk Lakatos 9 napja
Bóldóg pénteket mindenkinek és szépnapót mindenkinek:)👍
Következő
2021 LEC Spring - Week 6 Day  1
6:59:06
Yuumi.exe
10:04
Megtekintés 365 E
Thief: Deadly Shadows Review
43:11